Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem bírt magával egy francia férfi Szabolcsban

| 2018. 02. 08. | 12:01:00
Nem kis teljesítmény egy nap alatt.
Nem bírt magával egy francia férfi Szabolcsban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrse rongálás, garázdaság, kábítószer birtoklása, valamint lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 24 éves francia állampolgárságú férfi ellen.

A rendőrségre február 7-én 6 óra 40 perckor érkezett bejelentés, mely szerint ismeretlen tettes betörte a Dombrád külterületén található üzemanyagtöltő állomás üzlethelyiségének ablaküvegét. A rendőrök a benzinkút biztonsági kameráinak felvételei alapján azonnal megkezdték az ismeretlen személyazonosságú és egy francia hatósági jelzésű személygépkocsival közlekedő elkövető felkutatását. A dombrádi rendőrök, a bejelentést követő 2 órán belül Kisvárda belterületén megtalálták a keresett francia honosságú Renault Clio típusú személygépkocsival közlekedő férfit.

A külföldit elfogták és előállították a rendőrőrsre.

Az intézkedés alatt felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy a férfi kábítószert fogyasztott, amit alátámasztott az elvégzett előzetes mintavétel eredménye. A rendőrök átvizsgálták a külföldi által használt gépkocsit, amiben 16,8 gramm mennyiségű kábítószert, a drogteszt alapján kokaint találtak és foglaltak le. A járműből egy mobiltelefon is előkerült, amelyről kiderült, hogy egy február 6-án éjjel, Papon elkövetett betörésből származik. A gyanúsított kihallgatása alatt a bűncselekmények elkövetését elismerte.

A rendőrség a francia állampolgárságú férfit bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés