Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két 17 éves volt a rakamazi besurranó

| 2018. 03. 04. | 10:53:00
Nem ússzák meg a büntetést a fiúk.
Két 17 éves volt a rakamazi besurranó
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást két 17 éves rakamazi fiú ellen.

A lezárt nyomozás adatai szerint a fiatalok január 5-én este besurrantak egy rakamazi használtcikk kereskedésbe, ahonnan műszaki cikket és két kerékpárt tulajdonítottak el.

A tulajdonos a történtekről másnap tett bejelentést a rendőrségre. A rakamazi rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakosokat néhány órán belül otthonaikban elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. A fiatalok beismerő vallomást tettek és elmondták, hogy

egy héttel korábban egy másik rakamazi lakóházba is betörtek, ahonnan láncfűrészt, fűkaszát, zsebórát, étkészletet és kézi szerszámokat vittek el.

A rendőrök a gyanúsítottak lakóhelyén az eltulajdonított tárgyak nagy részét megtalálták, lefoglalták, és az eljárás során visszaadták a tulajdonosaiknak. A rendőrség a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés