Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hatszáz forintot ért a tiszabezdédi becsülete?

| 2018. 04. 18. | 12:09:00
Lesz ideje gondolkodni.
Hatszáz forintot ért a tiszabezdédi becsülete?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kisvárdai Járásbíróság nyomozási bírája 2018. április 17-én rablás bűntette miatt indult eljárásban elrendelte L. A. gyanúsított előzetes letartóztatását - tették közzé a Nyíregyházi Törvényszék honlapján..

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított április 14-én este egy tiszabezdédi presszóban italozott, ahol több személy tartózkodott. Kis idő elteltével az egyik férfi távozott a presszóból, s a közelben leült az útpadkára, hogy megvárja egyik hozzátartozóját. A vádlott utánament, és pénzt követelt tőle, mire a sértett közölte, hogy nincs nála pénz. A vádlott ekkor hirtelen

fejbe rúgta a sértettet, majd elvette az övtáskáját okmányokkal és 600 forint készpénzzel együtt, s a helyszínről elmenekült. A sértett 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A bíróság álláspontja szerint alaposan lehet tartani attól, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a hatóság elől megszökne vagy elrejtőzne, tanúkat befolyásolna, illetve újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el.

A végzés nem jogerős.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés