Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagyon rosszul döntött egy szakolyi férfi

| 2018. 04. 08. | 11:30:00
Ketten is megsérültem miatta.
Nagyon rosszul döntött egy szakolyi férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 51 éves szakolyi lakos ellen. A lezárt nyomozás adatai szerint a férfi február 3-án este Balkány belterületén közlekedett személygépkocsival, amikor

egy balra ívelő kanyarban lesodródott a bal oldali útpadkára és egy ingatlan kerítésén át a ház falának ütközött. A baleset következtében a sofőr és két utasa is könnyű sérüléseket szenvedett.

Csodával határos, hogy csak könnyebben sérültek a járműben utazók

A rendőrök a helyszíni intézkedés alatt a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt jelzett, ezért további mintavételre előállították a rendőrkapitányságra. Az elkészült szakértői vélemény alapján az 51 éves gépkocsivezető szervezetében a baleset bekövetkezésekor bűncselekményi értékhatárt meghaladó etilalkohol koncentráció volt.

A rendőrök a férfit március 13-án gyanúsítottként hallgatták ki, aki elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott.

A nyomozó hatóság a büntetőeljárást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés