Hirdetés

Jogsi nélkül száguldozott a kisvárdai férfi

civishir.hu

2018.07.11. 11:35

Jogsi nélkül száguldozott a kisvárdai férfi
Képünk illusztráció. (Fotó: pixabay)

Több probléma is felmerült az igazoltatás során.

Hirdetés

Hirdetés

Sebességtúllépés miatt intézkedés alá akartak vonni egy motorkerékpárost Kisvárda külterületén július 7-én – írja a police.hu.

A rendőrök a szolgálati gépkocsin megkülönböztető hang- és fényjelzés alkalmazásával megállásra szólították fel a járművezetőt, de ő ennek ellenére nagy sebességgel tovább közlekedett, miközben végrehajtott egy szabálytalan előzési manővert is.

A rendőrök Nyírlövő belterületén intézkedés alá vonták a 24 éves járművezetőt, aki nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

Ezen kívül a motoron engedély nélküli átalakításokat is végeztek. A rendőrök a járművezetőt előállították a Kisvárdai Rendőrkapitányságra és az általa elkövetett közlekedési szabályszegések miatt vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.

A sebességtúllépés elkövetése miatt részére közigazgatási bírságot szabtak.  

A rendőrség felhívja a motorkerékpárral közlekedők figyelmét, hogy a balesetek elkerülése érdekében körültekintően vegyenek részt a közlekedésben és a közúti közlekedés szabályait mindig tartsák be!

Közismert, hogy a haladási sebesség nem megfelelő megválasztása az egyik kiemelt baleseti ok, ezért fokozott óvatossággal és mérsékelt sebességgel közlekedjenek!
KisvárdajogosítványgyorshajtásNyírlövő

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés