Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Így lesz egy biciklilopásból öt ügy

| 2018. 08. 01. | 12:48:00
A tiszarádi mindent bevallott.
Így lesz egy biciklilopásból öt ügy
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. János 29 éves tiszarádi lakos ellen.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy eltulajdonított egy kerékpárt egy tiszarádi ingatlan udvaráról július 28-án.

A rendőrök a lopásról tett bejelentést követően haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, amely alatt információ merült fel, hogy L. Jánost látták közlekedni a településen a sértett hölgy biciklijével. A kemecsei rendőrök július 31-én, Tiszabercelen elfogták a feltételezett elkövetőt, aki gyanúsítotti kihallgatása alatt

beismerő vallomást tett és elmondta, hogy hol rejtette el az eltulajdonított kétkerekűt.

A jogos tulajdonos mr vissza is kapta kétkerekűjét

A rendőrök a kerékpárt lefoglalták és később visszaadták a tulajdonosának. A gyanúsított elszámoltatása alatt több, korábban történt bűncselekmény elkövetését is elismerte, így

további két kerékpár és egy mobiltelefon eltulajdonítását, valamint egyik haragosa tiszarádi házának felgyújtását is.

L. János helyszíni kihallgatása alatt a mobiltelefon rejtekhelyét a rendőröknek megmutatta, akik azt lefoglalták, a kerékpárokat azonban elmondása szerint már eladta. A rendőrök L. Jánost őrizetbe vették és az illetékes ügyészség felé előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés