Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aljas! Baltával támadt a nőre

| 2018. 11. 26. | 11:24:00
Anyjánál szabadult volna élettársától.
Aljas! Baltával támadt a nőre
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

November 26-án és 28-án folytatódik annak a férfinak a tárgyalása, akit előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérletéve vádolnak.

A vádirat szerint K. Gy. 2015. február 25-én élettársával, a sértettel együtt a vádlott édesanyjához utazott autóval, ahol megkérte az édesanyját, hogy menjen el otthonról, így az épületben csak ő és a sértett tartózkodott.

A vádlott ottlétük alatt egy konyhakést vett magához, amivel a sértett torka irányába szúrt, aki védekezés közben ráfogott a kés pengéjére. Dulakodás közben a vádlott megkísérelte elvágni a sértett nyakát, azonban a nő ellenállt, mindkét kezével fogta a vádlott kezét. Dr. K. Gy. ezt követően egy balta tompa végével a vérző sértett fejére ütött. A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A törvényszék idén március 20-án megszüntette a vádlott előzetes letartóztatását, mivel dr. K. Gy. az Összefogás Párt országos listáján képviselő-jelöltként indult az országgyűlési választáson, így mentelmi jogot szerzett.  A választások után a büntetőeljárás újraindult, a Nyíregyházi Törvényszék május 28-án ismét elrendelte dr. K. Gy. vádlott előzetes letartóztatását az előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés