Hirdetés

Hirdetés

Kiderülhet az igazság a brutális nyíregyházi gyilkosság ügyében

szabolcsihir.hu

2018.12.01. 18:00

Kiderülhet az igazság a brutális nyíregyházi gyilkosság ügyében
K. Antal a rendőrségi kihallgatáson (Fotó: Rendőrség)

A Virág utcai emberölés máig felderítetlen. Csak nem megvan a tettes?

Hirdetés

Hirdetés

Elképzelhető, hogy köze lehet egy 2003-as nyíregyházi gyilkossághoz annak a 42 éves mátészalkai férfinak, aki november 22-én életveszélyesen összeszurkálta egy nyíregyházi üzlet eladóját, előtte pedig végezhetett egy mándoki nővel. 

A Frissmédia cikke szerint K. Antal azt mondta a rendőröknek a kihallgatása során, „jó, hogy elkaptak, 15 éve nem tudok aludni”. Majd a 15 évvel korábbi Virág utcai gyilkosságról is beszélt. 2003. január 13-án ismeretlen elkövető halálra szurkálta az üzlet eladóját, egy 25 éves nőt. A mindössze 20-30 ezer forinttal távozó rablógyilkosra félmillió forintos vérdíjat tűztek ki, de a nyomozás sikertelen maradt.

K. Antal november 22-én délután egy nyíregyházi boltban támadott meg egy ott dolgozó nőt. Szóváltás nélkül egy lőfegyverrel vagy annak utánzatával bántalmazta, majd késsel életveszélyesen megsebesítette. Tettében egy arra járó megzavarta, ezért elmenekült. A rendőrök egy napon belül azonosították, és másnap elfogták.

Néhány nappal később a rendőrök egy K. Antalhoz tartozó autóban holttesre bukkantak. A 21 éves mándoki nő november 16-án tűnt el a kisvárdai Tesco parkolójából, L. Erzsébet prostituáltként dolgozott, a tetoválásáról azonosították.

A Blikk arról írt, hogy a kocsit – ami a gyanúsított édesapjáé lehetett a hírek szerint – a debreceni Nagyerdőnél találták meg. K. Antal részben beismerő vallomást tett az L. Erzsébet elleni emberölése és a nyíregyházi butikban dolgozó nő megtámadása miatt indult büntetőeljárásokban.

NyíregyházaDebrecengyilkosságemberölés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés