Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiderülhet az igazság a brutális nyíregyházi gyilkosság ügyében

| 2018. 12. 01. | 19:00:00
A Virág utcai emberölés máig felderítetlen. Csak nem megvan a tettes?
Kiderülhet az igazság a brutális nyíregyházi gyilkosság ügyében
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elképzelhető, hogy köze lehet egy 2003-as nyíregyházi gyilkossághoz annak a 42 éves mátészalkai férfinak, aki november 22-én életveszélyesen összeszurkálta egy nyíregyházi üzlet eladóját, előtte pedig végezhetett egy mándoki nővel. 

A Frissmédia cikke szerint K. Antal azt mondta a rendőröknek a kihallgatása során, „jó, hogy elkaptak, 15 éve nem tudok aludni”. Majd a 15 évvel korábbi Virág utcai gyilkosságról is beszélt. 2003. január 13-án ismeretlen elkövető halálra szurkálta az üzlet eladóját, egy 25 éves nőt. A mindössze 20-30 ezer forinttal távozó rablógyilkosra félmillió forintos vérdíjat tűztek ki, de a nyomozás sikertelen maradt.

Néhány nappal később a rendőrök egy K. Antalhoz tartozó autóban holttesre bukkantak. A 21 éves mándoki nő november 16-án tűnt el a kisvárdai Tesco parkolójából, L. Erzsébet prostituáltként dolgozott, a tetoválásáról azonosították.

A Blikk arról írt, hogy a kocsit – ami a gyanúsított édesapjáé lehetett a hírek szerint – a debreceni Nagyerdőnél találták meg. K. Antal részben beismerő vallomást tett az L. Erzsébet elleni emberölése és a nyíregyházi butikban dolgozó nő megtámadása miatt indult büntetőeljárásokban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés