Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Körözött Toyota Beregsuránynál

| 2019. 02. 27. | 10:01:00
Meghamisították az alvázszámát is.
Körözött Toyota Beregsuránynál
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A beregsurányi határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy személygépkocsival közlekedő 21 éves szlovák állampolgárságú férfi 2018. november 22-én 2 óra 58 perckor.

A rendőrök a Toyota RAV4 Hybrid típusú gépkocsit megvizsgálták és megállapították, hogy annak egyedi azonosítóit megváltoztatták, a típusmatrica nem eredeti és a hatósági jelzését, amely már nem érvényes, korábban egy másik gépkocsira adták ki.

Az ellenőrzés alatt a rendőrök azt is megállapították, hogy a gépkocsit a cseh hatóságok lopás miatt körözik. A rendőrök a járművezetőt a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították, ahol még aznap egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrök a büntetőeljárás keretében a gépkocsit lefoglalták és felvették a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatósággal. Az ügyben igazságügyi műszaki szakértőt rendeltek ki, aki megállapította a jármű eredeti alvázszámát. A gyanúsított az eljárás során szabadlábon védekezett.

A nyomozást a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte, az iratokat átadta az ügyészségnek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés