Bozótvágóval esett az asszonynak – letartóztatták

szabolcsihir.hu

2019.08.21. 17:09

Bozótvágóval esett az asszonynak – letartóztatták
Nem maradhatott szabadlábon (Illusztráció: Pixabay)

A gyanúsított többszörösen büntetett.

Hirdetés

Hirdetés

Előzetes letartóztatásba helyezte a Nyíregyházi Járásbíróság azt a férfit, aki augusztus 17-én bozótvágó késsel megvágta különélő feleségét egy szabolcsi településen.

Sterné Deák Andrea sajtószóvivő augusztus 21-i közlése szerint a felek közös gyermekük elhelyezése miatt kerültek szóváltásba. Az ügyben felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás.

Az eddigi adatok szerint a férfi a késsel kizavarta az udvarból, majd követni kezdte az utcán menekülő asszonyt. Amikor utolérte, a karjánál fogva magával vonszolta, aztán kényszerítette, hogy térdepeljen le. Ekkor a bozótvágóval megvágta a sértett arcát, nyakát, hátát (8 napon belül gyógyuló sérülések). A nőnek végül sikerült elmenekülnie, elbújnia egy kamrában, és értesítenie a rendőrséget. Az eseményeket közös, 6 éves gyermekük is látta. 

A bíróság azért döntött az előzetes letartótatás mellett, mert tartani lehetett volna attól, hogy a többszörösen büntetett gyanúsított veszélyeztetné a bizonyítást, illetve újabb bűncselekményt követne el. A végzés nem jogerős.
Nyíregyházi Járásbíróságsúlyos testi sértés kísérlete

Szóljon hozzá!

Hirdetés