Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Máriapócsi benzinkútrablás: kéréssel élt a vádlott

| 2019. 09. 03. | 14:53:00
A terhelt géppisztolyt fogott a kútkezelőre.
Máriapócsi benzinkútrablás: kéréssel élt a vádlott
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elismerte bűnösségét az a férfi, akit egy máriapócsi benzinkút januári kirablásával vádolnak, ugyanakkor a terhelt kérte: a bíróság folytassa le a bizonyítási eljárást. A bíróság szeptember 3-i közlése szerint a férfi védőjével együtt igazságügyi elmeorvos- és pszichológus szakértők, valamint tanúk megidézését indítványozta, melyhez az ügyészség is csatlakozott.

A fegyveresen elkövetett rablás, valamint lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntettével vádolt T. J. R. ügyében kedden tartott előkészítő ülést a Nyírbátori Járásbíróság, amely az első tárgyalás napját október 29-re tűzte ki, akkor szakértő és tanúk meghallgatásával folytatódik az eljárás.

A vádirat szerint a férfi idén január 5-én egy műanyag kannába benzint tankolt egy máriapócsi MOL-kútnál. Azután bement az üzletbe, ahol géppisztolyt fogott a kútkezelőre, felszólítva a bevétel átadására. A fenyegetés hatására a sértett a pénztárban lévő készpénzt átadta a vádlottnak, aki gépkocsijával elmenekült. A rendőrség a vádlottat a 41-es főúton elfogta, a nála lévő 447 ezer forint készpénzt, lőfegyvert és géppisztoly töltényt lefoglalta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés