Egy éjszaka négyszer állítottak elő egy testvérpárt

MTI

2020.05.08. 12:52

Egy éjszaka négyszer állítottak elő egy testvérpárt

Nem kérdés, hogy döntöttek: öntöttek. Hogy miért nem mentek már az első után haza?

Hirdetés

Hirdetés

Egy éjszaka alatt négyszer állítottak elő ittas vezetés miatt egy testvérpárt márciusban Hódmezővásárhelyen, az ügyészség vádat emelt ellenük - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t. A fivéreket ittas állapotban elkövetett járművezetés, az idősebb férfit emellett járművezetés tiltott átengedése vétségével vádolják.

Az első

A testvérpár március 4-én egy rokonlátogatás során egész nap italozott, majd éjjel 11 körül az idősebb - érvényes jogosítvánnyal nem rendelkező - férfi autóba ült, mert tankolni szeretett volna. Nem sokkal éjfél előtt a rendőrök igazoltatták, és mert ittasan vezetett, előállították a rendőrkapitányságra.

A második

Az autót szintén ittas öccse vitte el a helyszínről, majd a kocsival ő ment egy óra múlva szabadon bocsátott bátyjáért. Pár perc múlva azonban a járőrök igazoltatták őket, és a fiatalabb férfit bevitték a rendőrségre.

A harmadik

Az autóval a bátyja hajtott tovább, és tíz perc múlva az egyenruhások őt is megállították.

A negyedik

Két órával később az időközben kiengedett fiatalabb testvér - már jogosítvány nélkül, de még mindig ittasan - újra autóba ült, de a rendőrök egy közúti ellenőrzést követően újra bevitték.

Ittas vezetőhódmezővásárhely

Szóljon hozzá!

Hirdetés