Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A TEK segítségével csaptak le a rendőrök nyíregyházi dílerekre

| 2020. 09. 02. | 12:21:00
A szálak Nyírtelekre is vezetnek.
A TEK segítségével csaptak le a rendőrök nyíregyházi dílerekre
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. László 49 éves nyírteleki lakos ellen, továbbá kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Zoltán 35 éves és B. Béla 50 éves nyíregyházi lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint V. László rendszeresen utazott Hollandiába, ahol kábítószert vásárolt, amit anyagi haszonszerzés érdekében Nyíregyházán értékesített a korábban kialakított vevőkörébe tartozó fogyasztóknak.

A szabolcsi rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársainak részvételével több helyszínen, összehangolt rendőri akció keretében csaptak le a dílerre és vevőire augusztus 31-én.

A kábítószerrel kereskedő férfi az elosztóhelyként is funkcionáló nyíregyházi garázsában tartotta a tiltott szert, ami az előzetes szakvélemény szerint THC hatóanyag tartalmú marihuána, és amiből egy kilogrammnyit foglaltak le a rendőrök a kutatás alatt. A kiméréshez és a csomagoláshoz szükséges eszközök is a garázsban voltak, azokat szintén lefoglalták.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés