Kezdődik a mátészalkai prostituáltgyilkos büntetőpere

szabolcsihir.hu

2020.09.20. 10:54

Kezdődik a mátészalkai prostituáltgyilkos büntetőpere
Korábbi fotó: police.hu

Áldozatát fóliába csomagolta. Egy nyíregyházi eladót is bántott.

Hirdetés

Hirdetés

K.A. 2017 elején elveszítette a munkáját, ezért anyagi gondjai voltak. Ezt azonban titkolta a vele élő édesapja elől, sőt naponta elindult otthonról, mintha munkába menne. Ilyenkor a megyében autózott, gépkocsijában olvasgatott, és több prostituált szolgáltatását is igénybe vette.

A vádirat szerint 2018. november 16-án egy kisvárdai parkolóban a sértett szexuális szolgáltatást ajánlott a vádlottnak, amit a férfi elfogadott, majd egy kieső, fás bokros területre vitte autójával a sértettet. Ott nézeteltérés alakult ki közöttük, melynek során a férfi többször megszúrta egy késsel a nőt, aki a sérülések következtében a helyszínen életét vesztette. Ezután a férfi a sértettet egy műanyag fóliába csomagolta és gépkocsija csomagtartójába tette.

Ezt követően 2018. november 22-én K. A. egy nyíregyházi ruházati üzletbe ment be és ott nézelődött. Amikor a kasszához ment, a nála lévő pisztollyal arcon ütötte az ott dolgozó eladót, majd a nála lévő konyhakéssel meg is szúrta őt.

A nyereségvágyból, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények indult ügyben előkészítő ülés lesz szeptember 24-én a Nyíregyházi Törvényszéken.

 

prostituáltgyilkos

Szóljon hozzá!

Hirdetés