Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ma megdöglesz - kiabálta a szabolcsi férj, aki szándékosan elütötte a nejét

| 2021. 03. 01. | 16:00:00
Az nem lesz mentség, hogy válnak...
Ma megdöglesz - kiabálta a szabolcsi férj, aki szándékosan elütötte a nejét
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hátborzongató jelenet zajlott le a napokban egy szabolcsi településen, amikor a válófélben lévő, tiborszállási férj szándékosan elütötte feleségét, majd miután az felállt, a férfi az uta végén visszafordult, és újra megkísérelte elgázolni a nőt.

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója február 27-én emberölés bűntettének kísérlete miatt 1 hónap időtartamra elrendelte H.S. gyanúsított letartóztatását - közölte a Szabolcsihírrel március elsején Gunyecz Zoltán a Nyíregyházi Törvényszék Büntető Kollégiumának vezetője.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és felesége válófélben vannak. A gyanúsított 2021. február 25-én az esti órákban egy Szabolcs megyei ingatlan előtt várta feleségét autójával.

Amikor H. S. észrevette az asszonyt, gázt adott, és folyamatosan gyorsulva a nő irányába hajtott, majd elütötte.

Az ütközéstől a nő a földre esett, majd felállt, és menekülni kezdett.

A férfi autójával az utca végén megfordult és ismét felesége irányába indult.

A sértettnek végül sikerült bemenekülni az ingatlanba, és bezárni a nagykaput. A gyanúsított a kapunak is nekihajtott és azt kiabálta a sértettnek, hogy „ma megdöglesz!”, majd távozott a helyszínről.

A válófélben lévő asszony a cselekmény következtében 8 napon belüli sérüléseket szenvedett.

A fentiekre, valamint a gyanúsítás tárgyát képező bűncselekmény jellegére, kiemelkedő tárgyi súlyára tekintettel, a bíróság szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábra helyezése esetén a hatóságok elől megszökne, elrejtőzne, a sértettet megfélemlítené, valamint újabb bűncselekményt követne el a sértett sérelmére, ezért elrendelte a letartóztatását.

A végzés végleges.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés