Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Dinnyét dobált a nyíregyházi, odalett az áru

| 2022. 01. 10. | 12:40:00
Ilyen az, amikor az ittas ember gyümölcsön vet ágyat magának.
Dinnyét dobált a nyíregyházi, odalett az áru
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rongálás miatt emelt vádat a Nyíregyházi Járási Ügyészség az ellen a középkorú nyíregyházi férfi ellen, aki tavaly nyáron egy hajnalban bemászott egy gyümölcsökkel és zöldségekkel teli kisteherautóba, hogy ott töltse az éjszakát. Közben eladhatatlanná tette a rakományt.

A vádirat szerint a férfi 2021 augusztusában hajnali 2 óra körül ittasan sétált Nyíregyháza belvárosában, amikor talált egy nyitott rakterű kisteherautót. Bemászott, majd valahogy magára zárta az ajtót - közölte a Szablcsihírrel Borsodi-Buss Emese helyettes sajtószóvivő.

A férfi ekkor megijedt, és a segélyhívón keresztül értesítette a rendőrséget, hogy a gépjárműből szabadítsák ki. Eközben nem tétlenkedett: a raktérben lévő árut alaposan megrongálta: a dinnyéken járkált, dobálta őket, egymásra pakolta a zöldségekkel, gyümölcsökkel teli ládákat, azokon „megágyazott magának”, és ráfeküdt, illetve a gyümölcsökbe is belekóstolt.

A férfi "tevékenykedése" következtében 5 mázsa görögdinnye, valamint több kilogramm paradicsom és fejeskáposzta vált eladhatatlanná.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés