Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Éjszakai rablás Tiszavasváriban

| 2022. 06. 01. | 11:05:00
A terrorelhárítók fogták el az egyik feltételezett támadót.
Éjszakai rablás Tiszavasváriban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy Tiszavasváriban elkövetett rablás miatt nyomoznak egy nyíregyházi és egy siófoki férfi ellen – tájékoztatott a rendőrség június elsején. Mint írták, az egyedül élő áldozat május 24-én a hajnali órákban neszezésre ébredt. Egy sötét ruházatú  férfival találta magát szemközt, aki fegyverrel a kézben pénz követelt. A sértett ellentmondás nélkül átadott egymillió forintot. Az ismeretlen támadó a fegyvert az 51 éves férfi fejéhez tartotta, és figyelmeztette, ne merje követni. Ezért csak percekkel később értesítette a rendőrséget, miközben talált a padlón egy gáz-riasztó pisztolyhoz tartozó tárat.

A szabolcsi rendőrök néhány napon belül két férfit azonosítottak a bűncselekmény kapcsán, és megszervezték elfogásukat. A 33 éves P. T. T.-t Alsóörsön kapták el, ő siófoki lakos. A 45 éves Cs. T. budapesti elfogását a terrorelhárítókra bízták, a nyíregyházi férfiről ugyanis olyan információik voltak, hogy fegyverrel rendelkezhet.

A feltételezett elkövetőket azóta Nyíregyházán tartják fogva; P. T. T. előzetes letartóztatását a bíróság már elrendelte, társa ügyében hamarosan döntenek. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés