Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb két embert fogtak el a tiszavasvári rablás ügyében

| 2022. 06. 09. | 16:44:00
A tippadó és a bűnsegéd is rendőrkézre került.
Újabb két embert fogtak el a tiszavasvári rablás ügyében
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb két gyanúsítottat – egyiküket ezúttal is a TEK bevonásával – fogtak el a szabolcsi nyomozók a tiszavasvári rablás elkövetésével összefüggésben – tájékoztatott a police.hu. Még május 24-én tiszavasvári otthonában raboltak ki egy férfit.

Az ügyben büntetőeljárást folytató Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bűncselekmény elkövetésével összefüggésben néhány napon belül azonosították, és elfogták P.T.T. 33 éves siófoki lakost, aki a bűncselekmény végrehajtását megszervezte

Mellette a Terrorelhárítási Központ bevonásával Cs. T. 45 éves nyíregyházi lakost is elkapták, aki fegyverrel ment be a házba, hogy megszerezze a pénzt. A két gyanúsított letartóztatását a bíróság elrendelte, de a nyomozók munkája ezzel nem ért véget.

A Szabolcsi nyomozók június 8-án Taktakenézre és Pátyra szerveztek az ügyben újabb elfogásokat. Felkérésükre a Terrorelhárítási Központ munkatársai elfogták V. Z. 44 éves taktakenézi lakost, aki tippadóként, azaz felbujtóként vett részt a bűncselekmény elkövetésében.

Ő beszélt az anyagi gondokkal küzdő P.T.T.-nek a tiszavasvári házról, valamint meg is mutatta, hogy pontosan hol található, ahonnan akár tízmillió forintot is szerezhetnek.

S. Gy. 32 éves pátyi lakost azzal gyanúsítják, hogy az ő ajánlására vonta be P.T.T. az elkövetésbe Cs. T.-t, valamint ő is részt vett a rablás elkövetését megelőző terepszemlén a többi gyanúsítottal együtt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés