Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendőrök mentették meg az öngyilkosságra készülő férfit

| 2022. 08. 11. | 14:09:00
Tiszavasvári csónakázó tavához hívták az egyenruhásokat.
Rendőrök mentették meg az öngyilkosságra készülő férfit
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már útközben készültek az életmentésre azok a tiszavasvári rendőrök, akik augusztus 7-én kora este kapták az értesítést, hogy menjenek a tiszavasvári csónakázótóhoz, mert a bejelentő fia öngyilkossági szándékkal tart oda – számolt be a police.hu.

Az öngyilkosságra készülő férfi testvére már a tó partján várta a rendőröket. A férfi elmondta, hogy látta a testvérét a víz felé szaladni, miközben az öngyilkossági szándékát hangoztatta. A férfi már nem tudta feltartóztatni testvérét, és elmondta azt is, hogy a nádas felől csobbanást hallott.

Tamás István és Lakatos Gyula rendőr főtörzsőrmesterek keresését nehezítette a náddal sűrűn benőtt tópart. A rendőrök a kutatás közben segítséget kértek, és értesítették a mentőket.

Óráknak tűnő percekig kutattak, amikor Tamás István főtörzsőrmester a vízben állva szétnyitotta a nádat, és megpillantotta a parttól pár méterre a vízben félig elmerülve hanyatt fekvő férfit. Azonnal közelebb ment, megragadta a karját, és a part felé húzta, miközben próbált beszélni hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés