Hirdetés

A vidéki kocsmában kemény az élet

2015.08.22. 10:32

A vidéki kocsmában kemény az élet

Polgáron törött sörösüveggel vágták meg a pultost.

Hirdetés

Hirdetés

A polgári rendőrök elfogták azt a 42 éves férfit, aki a gyanú szerint egy kocsmában a vendégekkel kiabált, majd egy üvegdarabbal megsebesítette a pultost. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. József polgári lakossal szemben.

Az illető augusztus 21-én 20 óra körüli egy polgári sörözőben kiabálni kezdett a vendégekkel. A pultos rászólt B. Józsefre, hogy fejezze be az ordítozást. A 42 éves férfi ekkor mérgében eltört egy sörösüveget a pulton, majd egy üvegdarabbal a kezében odament a sértetthez, akit megvágott vele. A vendéglátóhelyen tartózkodók értesítették a rendőrséget, majd a támadót lefogták, azonban B. József el tudott menekülni. A megtámadott 54 éves férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A Polgári Rendőrőrs járőrei a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 42 éves helyi lakost tartózkodási helyén elfogták és a rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés