Hirdetés

Az egyik részegen nekihajtott egy taxinak

2015.08.06. 16:23

Az egyik részegen nekihajtott egy taxinak

A másik meg nem találta az utat Debrecenben. Majd a bíróság előtt felelnek.

Hirdetés

Hirdetés

A debreceni rendőrök két férfival szemben is bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást.

2015. június 26-án 13 óra 45 perckor Simonyi utcán közlekedett egy Skoda típusú személygépkocsi a Nagyerdei körút felől a Hadházi út irányába. A sofőr haladása során a járműje visszapillantó tükrével nekiütközött egy az út mellett parkoló taxi visszapillantó tükrének és megállás nélkül továbbhajtott. A taxi sofőrje a gépjármű után hajtott, amelyet az Andaházi és Komlóssy utcák kereszteződésénél megállított, az esetről pedig telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a 42 éves sofőrt, akiről kiderült, hogy ittas. G. Tibor elismerte a bűncselekmény elkövetésé.

Bíróság elé állítási javaslattal zárult a napokban egy másik nyomozás is, amelyet szintén a debreceni rendőrök folytattak egy hajdúhadházi lakossal szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A járőrök 2015. július 1-jén 0 óra 30 perckor a Hajnal utcán megállítottak egy személygépkocsit, mert szemmel láthatóan bizonytalan volt az úttartása és az útiránya is. A rendőrök ellenőrizték a 36 éves sofőr okmányait, valamint vele szemben szintén alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. V. Sándort a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozóhatóság az ügy iratait a napokban megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés