Hirdetés

Ennek az embernek nincs istene

2015.08.07. 10:34

Ennek az embernek nincs istene

Betört a templomba.

Hirdetés

Hirdetés

A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták azt a 38 éves férfit, aki a gyanú szerint betört egy nagyhegyesi templomba, ahonnan különböző kegytárgyakat és készpénzt tulajdonított el.

Augusztus 6-án 13 óra 36 perckor egy helyi polgárőr arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy Nagyhegyes, Kossuth utcában található református templomba betörtek. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársai forró nyomon megkezdték az ismeretlen tettes beazonosítását és felkutatását. Az adatgyűjtés és tanúkutatás rövid időn belül eredményre vezetett.

A rendőrök a beszerzett információk alapján nagyhegyesi otthonában elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 38 éves K. Lászlót, akit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint a férfi a templomból egy kelyhet és egy rézből készült keresztelő kancsót, valamint két tányért és készpénzt tulajdonított el.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés