Hirdetés

Hirdetés

Hétpróbás gazembereket fogtak a nyíregyházi zsaruk

2015.10.28. 09:50

Hétpróbás gazembereket fogtak a nyíregyházi zsaruk

Autókat fosztogattak.

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe J. Róbert 28 éves nyíregyházi lakost. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi július 25-én egy nyíregyházi iskola előtt parkoló gépkocsi hátsó szélvédőjét betörte, melynek csomagteréből egy bőrtáskát tulajdonított el a benne lévő mobiltelefonokkal, okmányokkal, navigációs készülékkel és kulcsokkal együtt. A nyomozók a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeképpen a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit október 27-én azonosították, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

 A gépkocsi utasterében még rövid időre se hagyjanak értéket, főleg ne látható helyen! Egy táska, pénztárca, mobiltelefon vagy navigációs készülék miatt pár másodperc alatt betörhetik a jármű ablakát, mely az ellopott értékeken túl egyéb jelentős anyagi kárt is okozhat a tulajdonosnak. 

hangsúlyozzák a szakemberek. 

Ugyanezen a napon hallgatta ki gyanúsítottként a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Zoltán 57 éves és T. Tamás 37 éves fóti lakost. A férfiak szeptember 5-én a kemecsei köztemetőnél feltörtek egy tehergépkocsit, melynek utasteréből egy pénztárcát tulajdonítottak el. A rendőrség az 57 éves férfi ellen őrizetbe vétele mellett, a 37 éves férfi ellen szabadlábon hagyása mellett folytatja az eljárást.

Galéria

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés