Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tovább legóznak a nyíregyházi egyetemisták

| 2018. 10. 17. | 18:22:00
Így lehet élvezetessé tenni a tanulást.
Tovább legóznak a nyíregyházi egyetemisták
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A LEGO Education International Magyarországon elsőként a Nyíregyházi Egyetemen hozott létre innovációs stúdiót, melyet szerdán ünnepélyes keretek között adtak át.

Az újszerű oktatási segédlet célja, hogy általa megismertesse a tanítókat, tanárokat a LEGO Education mint oktatási, tehetségfejlesztő eszköz nyújtotta lehetőségekkel, az eszközök széles körű felhasználási módjaival, az általános tantárgyak oktatásának kiegészítéseként.

Az ünnepségen elhangzott, hogy a LEGO® Education több mint harminc éve dolgozik együtt tanárokkal és más oktatási szakemberekkel annak érdekében, hogy

olyan megoldásokat és eszközöket fejlesszen ki, amelyek a tantermekben segítenek élővé tenni a tantárgyakat és élvezetessé tenni a tanulást.

Az ünnepségen elhangzott: a Nyíregyházi Egyetem már évek óta szoros kapcsolatot tart fenn a dán játékgyárral, a most megvalósult fejlesztés tovább mélyíti a kapcsolatot. Pölöskei Gáborné az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős, helyettes államtitkára köszöntőjében azt hangsúlyozta, hogy

„a rohamosan változó világra az oktatás csak akkor tud reagálni, ha maga is változik.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés