Hirdetés

A nyíregyházi klasszis is pályára lép Debrecenben

MTI

2020.02.24. 08:22

A nyíregyházi klasszis is pályára lép Debrecenben
Fotó: Facebook, Fucsovics Márton

A Főnix Csarnokban szurkolhatunk.

Hirdetés

Hirdetés

Fucsovics Márton és Balázs Attila is biztosan pályára lép márciusban Belgium ellen a tenisz Davis Kupa debreceni selejtezőjében. A szövetség (MTSZ) vasárnapi tájékoztatása szerint a válogatott két legjobbja vállalja a szereplést a Főnix Csarnokban.

– Nagyon örülök, hogy mindkét éljátékosunk ott lehet Debrecenben" - nyilatkozta Juhász Gábor, az MTSZ főtitkára. "Marci szülővárosából, Nyíregyházáról, továbbá Budapestről és az ország minden részéről is sok szurkolóra számítunk a Főnixben, bízom benne, hogy fergeteges hangulatot tudunk teremteni, a srácaink nagyon megérdemlik. Azt is elárulhatom, hogy amennyiben nyerünk a belgák ellen, a madridi fináléban is mindketten pályára lépnek majd – tette hozzá.

A világranglistán 73. Fucsovics a jövő héten Dubajban versenyez, és elsőként az elmúlt két tornáját Rotterdamban és Montpellier-ben megnyerő francia Gae:l Monfilsszal csap össze. Balázs Attila a 106. helyen kezdte a hetet, de a jelenleg zajló riói elődöntőjével már a 78. helyen áll.

A március 6-án és 7-én sorra kerülő debreceni selejtezőben a párharc győztese a világ legjobb együtteseivel küzdhet meg a novemberi, 18 csapatos madridi DK-döntőben.

FucsovicsBalázs Attila

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés