Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Végre átadják a bringautat

| 2017. 08. 31. | 10:22:00
Habár már rég elkészült.
Végre átadják a bringautat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Habár már július eleje óta használják a Nyíregyháza és Tokaj között teljes hosszában elkészült kerékpárutat a bringások, a hivatalos és ünnepélyes átadás augusztus 31-én, csütörtökön délután 3-kor lesz, a Tokaji úti vásártér előtt.

Az átadáson miniszteri szinten képviselteti magát a kormány, itt lesz Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, továbbá Révész Máriusz, kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos, a vendéglátó Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere, és eljön a terület két országgyűlési képviselője, Vinnai Győző és Petneházy Attila, Mayer András, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese is.

A mintegy 30 kilométeres bicikliút egyébként több mint fél évvel később épült meg az előzetesen beharngozott időponttól: már 2016. decemberében át kellett volna adni.

Ez persze fikarcnyit sem vette el a bringások kedvét: az ünnepélyes átadás alkalmából kerékpártóra indul augusztus 31-én délután fél háromkor Nyírtelekről, a "Rakétaparkból". Gyülekező 14.45-től.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés