Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hatalmas elismerést kapott a nyíregyházi pedagógus!

| 2017. 11. 16. | 20:22:00
A díjra tanítványa jelölte.
Hatalmas elismerést kapott a nyíregyházi pedagógus!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lezárult a szavazás, csütörtök délután pedig át is adták a Richter Aranyanyu pályázatának díjait. Négy katgóriában hirdettek eredményt a döntőben, ahol kategóriánként ketten vehettek át elismerést - a közönség illetve a zsűri díját.

Az ünnepséget figyelemmel kísérő Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek két kategóriában is izgulhattak egy-egy jelölt sikeréért. Pedagógus kategóriában Kecskemétiné Szilvási Zsuzsanna, az Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium tanárnője jutott a döntőbe, akit diszlexiás, ma már egyszerre két egyetemre járó tanítványa jelölt a díjra, míg a szociális területen dolgozók közül Illésné Áncsán Aranka, ismertebb nevén Anyácska került a legjobban közé. Ő 26 évig dolgozott Tiszadobon, a gyermekotthonban, jelenleg Kecskeméten él családjával, az  SOS Gyerekfalu Magyarországi Alapítványánál tevékenykedik.

Illésné Áncsán Aranka

A sírós-nevetősre sikeredett díjátadási ünnepségen mindkettejüket színpdra szólították.

Kecskemétiné Szilvási Zsuzsanna pedagógus kategóriában a zsűri díját érdemelte ki,

míg Illésné Áncsán Aranka a szociális területen dolgozó döntősök közül a közönségdíjat érdemelte ki.

A nyíregyházi Aranyanyu a díjátadáson

Kecskemétiné Szilvási Zsuzsanna Facebook-oldalán köszönte meg a sok-sok támogatást:

Kedves barátaim, ismerőseim, tanítványok, öregdiákok, szülők, kollégák és ismeretlenül is támogatók. Nagyon nagyon köszönöm azt az elképesztő szeretetet, hitet és támogatást amivel velem voltatok jelölésem óta. Még alig hiszem el, de ARANYANYU lettem. A szívem órák óta a torkomban dobog mert olyan este volt a mai amit soha nem felejtek el. Egy olimpikon adta át a díjat, amit a gyerekeknek köszönhetek. Soha nem hittem hogy amit csinálok az különleges, vagy több, de már tudom hogy milyen sokat jelent a munkám másoknak. Folyamatosan özönlenek a jókívánságok ismerős és ismeretlen emberektől. Köszönöm és megígérem hogy folytatni fogom hiszen ARANYANYU vagyok és mától hivatalosan is az a dolgom hogy bearanyozzam a körülöttem élők életét.

Zsuzsa Kecskeméti fényképe.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés