Hirdetés

Ismét leszáll a Sunshine Angyal!

Szabolcsihír

2017.12.22. 08:57

Ismét leszáll a Sunshine Angyal!
A kép illusztráció (pixabay.com)

Ajándékot és ételt is osztanak a rádió munkatársai.

Hirdetés

December 22-én, pénteken délután háromkor ismét leszáll a Sunshine Angyal a nyíregyházi Kossuth térre.  Rengeteg ajándékkal érkezik, melyeket a 99,4 Sunshine FM helyi cégek és vállalkozók támogatásával ad át öt családnak.

Hetek óta érkeztek a levelek a Sunshine Angyalhoz, főleg rászoruló gyerekektől, akik megírták, mire vágynának leginkább az ünnepen.

A szívszorító levelek közül nagyon nehéz volt kiválasztani azokat, akik kívánságát teljesíteni tudja a 99,4 Sunshine Fm - mondta el a Szabolcsihírnek Sipos Marianna hírigazgató, aki hozzátette: Nyíregyháza vezető rádiója mellé állt több helyi vállalkozás is, velük közösen válthatják valóra a gyerekek álmait, beszerezhették az általuk kért használati tárgyakat, konyhai eszközöket, elektromos berendezéseket.

Az ajándék átadása mellett jótékonysági ételosztást is tartanak a Kossuth téren, ahol a dr. Ali Tarek, a Marci Menübirodalma, az Országos Örömsüti Nyíregyháza és Környéke Csoport és még számos felajánló összefogásával a 99,4 Sunshine FM csapata kínálja a rászorulókat étellel, süteménnyel és finomságokkal. Az ételosztás december 22-én, pénteken 14-18 óra között lesz.

 

NyíregyházajótékonyságSunshine Angyal

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés