Hirdetés

Szépen megkérte a rendőrség Majkát

Szabolcsihír

2018.07.08. 16:12

Szépen megkérte a rendőrség Majkát
Ifjúság, hallgassátok meg Majka bácsit! (Fotó: Facebook)

A fesztiválozók biztonsági hétparancsolata.

Hirdetés

Majka révén igyekszik felhívni a rendőrség a fesztiválozók figyelmét arra, hogy az italozásban tartsanak mértéket, ne kínálják fel a zsebeseknek a cuccaikat és ne kekeckedjenek a biztonsági személyzettel.

Aztán van egy 7 pontos kiskáté is, amit betartva jó eséllyel nem ér baj a nyári nagyrendezvényeken – a Szabolcsi rendőrség közlése

  1. Fontos, hogy a fiatalok olyan társasággal menjenek el szórakozni, akikben megbíznak!
  2. Ahhoz, hogy a szórakozás maradandó élmény legyen, alkoholt kizárólag mértékkel fogyasszanak!
  3. Soha ne fogadjanak el ismeretlenektől semmilyen ételt, italt, tablettát, vagy egyéb gyanús készítményt! Csak olyan italt igyanak meg, amit előttük bontottak ki, amit előttük töltöttek a pohárba, vagy látták, hogyan készült!
  4. Alkoholfogyasztást követően soha ne üljenek a volán mögé és olyan gépkocsiba se szálljanak be, amelyet ittas személy vezet!
  5. Kizárólag annyi készpénzt és értéket vigyenek magukkal, amennyire feltétlenül szükségük van!
  6. Legyen tervük arra az esetre, ha bajba kerülnek: kit hívnak azonnal, hová mennek, hogyan veszik fel a kapcsolatot másokkal. Hasznos lehet a telefonjuk gyorshívójába elmenteni azokat a számokat, amelyeket egyetlen mozdulattal felhívhatnak!
  7. Amennyiben bajba kerülnek, forduljanak bizalommal a fesztivál környékén szolgálatot ellátó egyenruhás rendőrökhöz, vagy tegyenek bejelentést a rendőrség 112-es központi segélyhívószámán!
rendőrségMajkaFesztiválszezon

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés