Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az otthonom én vagyok - Bluebell Textil

| 2018. 09. 26. | 14:28:00
Októbertől elérhetők a Grace&Favour Home gyönyörű termékei is.
Az otthonom én vagyok - Bluebell Textil
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hogy ne csak a hazaérés legyen öröm, hanem az otthonlét minden pillanata, ahhoz jelentős mértékben hozzájárulnak azok az anyagok, amikkel körbevesszük magunkat. A jó ízléssel, előrelátással kiválasztott darabok harmóniát teremtenek a lakásban és egyedi hangulattal, ugyanakkor mély személyességgel töltik meg a mindennapi életteret. A lakástextilek igazi feladatáról Jakabné Dobi Erikával, a Bluebell Textil webáruház tulajdonosával beszélgettük.

Egyes lakásokba belépve úgy érzi az ember, pusztán egy lakásban van, máshol meg úgy, hogy otthon van. Mennyiben járulnak ehhez az érzethez hozzá a lakástextilek?
Az lakás attól lesz igazán harmonikus, ha a benne lévő lakástextilek kiválasztására is nagy hangsúlyt fektetünk. Mindenkinek más és más az ízlése, ne féljünk használni, kombinálni a színeket. A színek otthonosabbá, melegebbé, barátságosabbá teszik otthonunkat.

Vegyünk két egyforma belső teret ugyanazokkal a tárgyakkal berendezve. Hogyan válik az egyik komplett dizájnbalesetté, míg a másik mitől sugároz harmóniát?
Az egyik legfontosabb követelmény, hogy az általunk kiválasztott textilek harmonizáljanak a falak színeivel, ugyanakkor álljanak közel használója személyiségéhez. Sokfélék vagyunk: a bohókástól az elegánsig bármit képes „visszhangozni” egy belső tér, ha kellő odafigyeléssel válogatjuk össze a darabokat. Alapvetés, hogy az otthonom én vagyok – ennek szellemében érdemes olyan tárgyakkal körülvenni magunkat, amik illenek hozzánk, hiszen csak ekkor fogjuk közöttük igazán jól érezni magunkat.

Gyorsan változik az enteriőrök trendje. Mi most a divat mondjuk a nappaliban, a konyhában, a háló- és a fürdőszobában?
A 2017-es évhez hasonlóan 2018-ban is hódítanak a geometrikus formák, az állatmotívumok közül a papagájok, flamingók, a növények körben az ananászok, a buja pálmalevelek és a kaktuszok. Mindig megújulva, de a virágminták évek óta felkapottak. Az idei ősz felkapott színei a lágy pasztellek úgy, mint a halványsárga, rózsaszín, kékes, szürkés árnyalatok. Emellett az ezüst és az arany csillogása életet visz a nyugtató színek közé. Az anyagok tekintetében hódít a puha bársony. A díszpárnák, kanapék, fotelek bársony huzata kényelmet sugároz. Az ősz, tél közeledtével a fürdőszobánkban is egyre több olyan dolog jelenik meg, ami a hűvös estéken melegségset sugároz: gyertyák, a fürdősók, a meleg árnyalatú törölközők.

A Bluebell Textil webáruház magas minőségű kiegészítőket kínál a lakás valamennyi helyiségébe. Honnan származnak?
Célunk, hogy az általunk forgalmazott minőségi termékek hosszútávon megfeleljenek a vásárlóink igényeinek és elvárásainak. Webáruházunkban kizárólag az EU-ból származó termékeket áruljuk. Termékeinket többek között Franciaországból, Lengyelországból, Angliából szállítjuk.

A függönyök, a díszpárnák, az ágyneműk, a törölközők tekintetében elsődleges vásárlói igényként kellene fellépnie a tartósságnak, hiszen ezeket a lakástextileket naponta használjuk. Min múlik az időtállóság?
Az időtállóság elsősorban az alapanyag minőségén múlik. Emellett figyelembe kell venni a gyártó által kiadott használati utasításokat, melyek a mosásra, fehérítésre, vasalásra vonatkoznak.

Milyen időközönként újul meg a webáruház kínálata, és mi segíti a vásárlókat a gazdag árukészletben való válogatás során?
Folyamatosan keressük az új, szerethető és nem utolsósorban az otthonainkban jól használható dolgokat. Minden termékekről igyekszünk pontos leírást közölni, fotókkal, árakkal kiegészítve. A weboldalon található kereső segítségével mindenki könnyen megtalálhatja a keresett termékeket.

A netes rendelés legnagyobb buktatója az, hogy nem mindig úgy néz ki a termék a kézhez kapott csomagban, mint a honlap fotóján. Hogyan lehet ezt kiküszöbölni?
A beszállítóink által kapott fényképekkel dolgozunk. Szerencsére eddig még nem volt probléma a termékeinkkel. A színekben a fotók miatt lehet némi eltérés, de a termék leírásában törekszünk pontos adatokat megadni minden általunk forgalmazott termékről.

Spagettifüggöny, fürdőszobaszőnyeg, ágytakaró – csak tipp; mik a legkeresettebb tételek?
Webáruházunk legkeresettebb termékei a spagettifüggönyök, melyek egyaránt használhatóak térelválasztásra, illetve ablakok előtt árnyékolásra is. Emellett az elsők között szerepelnek még az ágytakarók és a díszpárnahuzatok is.

Milyen újdonságokkal, akciókkal készül a Bluebell az őszre?
Októbertől elérhetők lesznek Magyarországon is a Grace&Favour Home gyönyörű termékei. A tervezők merész, fényes és modern terveinek középpontjában az elegáns kiegészítők és a stílusos otthon kialakítása áll.

Termékeik között megtalálhatók a díszpárnák, konyhai textíliák, lámpaernyők, neszeszerek. Minden egyes termék Angliából származik, egyedi, kézzel készített, a legjobb minőségű anyagokból.

A karácsony közeledtével lakásunk is átváltozik. Az utóbbi években Magyarországon is egyre ismertebbé és kelendőbbé váltak a karácsonyi zoknik. Folyamatosan bővülő karácsonyi választékkal várjuk vevőinket. Emellett az ünnephez illő asztalterítőket, asztali futókat, díszpárnákat kínálunk. Újdonság, hogy októbertől ajándékutalványokat is forgalmazunk, melyet a webáruházban tudnak levásárolni vevőink.

- BCSH -

Bluebell Textil
www.bluebelltextil.hu
Facebook-oldal ITT

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés