Leállították Debrecenben a meddőségi kezeléseket

unideb.hu

2020.04.01. 08:31

Leállították Debrecenben a meddőségi kezeléseket

Az újonnan jelentkező párokat regisztrálják.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Asszisztált Reprodukciós Centruma március 16-án megszüntette a meddőség kivizsgálására és kezelésére váró párok fogadását, a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében.

A folyamatban lévő stimulált ciklusokból származó embriókat fagyasztották és tárolják. Ez az eljárási rend megfelel a jelenleg érvényes és ajánlott nemzetközi (ESHRE) és hazai egyetemeken és állami intézetekben is követettnek, tekintettel arra, hogy a COVID-19 fertőzés egyre emelkedő esetszámai miatt nem ajánlott tervezett, orvosi segítséggel létrejött terhesség vállalása.

Az intézet minden munkanapon telefonos ügyeletet tart 8:00 – 13:00 óra között. Az asszisztensek a megszokott szakmai színvonalon állnak minden páciens rendelkezésére. Szükség esetén, a folyamatban lévő gyógyszereléshez orvosi konzultáció is elérhető.

Az újonnan, első konzultációra jelentkezni kívánó párokat regisztrálják, amennyiben lehetséges a konzultációs megbeszélések előjegyzése, mindenkit a megadott elérhetőségén értesíteni fognak, de kérik, hogy kísérjék figyelemmel a híradásokat és a Debreceni Egyetem honlapján közölt új információkat.
meddőség

Szóljon hozzá!

Hirdetés