Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Póló, farmer, rövidnadrág – a Tchibo webáruház ajánlatából 

| 2020. 04. 14. | 11:25:00
Kényelem és stílus.
Póló, farmer, rövidnadrág – a Tchibo webáruház ajánlatából 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Tchibo webáruház heti ajánlatában ezúttal férfiaknak szánt darabok és a házi kedvencek számára ideális kiegészítők közül válogathatunk, hogy a család minden tagja felkészült legyen a kellemes, egyre szebb időjárásra. Kényelmes, stílusos nadrágok és felsők mellett olyan hasznos apróságokat találunk, amelyekkel a négylábú családtagok is leköthetik magukat, vagy épp mi gondoskodhatunk arról, hogy ne kelljen túl gyakran porszívóznunk a szőrük miatt.

Sötétkék és világoskék színben kapható a férfi pólóing, amely bőrbarát, tiszta pamutból készült és az összevarrás utáni mosási eljárásnak köszönhetően enyhén koptatott hatású a megjelenése. Egyenes szabású darab, melynek alsó szegélyén kis oldalhasítékok találhatók, valamint egy mellzseb is van rajta. Az M-től XXL méretig kapható darab puhán simul a bőrre, így ideális viseletet biztosít akár a melegebb nyári napokon is. 

A kínálatban a Mustang márka tiszta pamutból készült pólóit is megtaláljuk (nyitóképünkön). A kétféle színű logóval díszített verzió zöld és piros, míg az egyszínű piros logóval készült fehér és sötétkék színben vásárolható meg, minden esetben M-től XXL méretig. A lezseren illeszkedő, kerek nyakkivágással készült klasszikus pólók puha single-jersey anyaguknak köszönhetően jó közérzetet biztosítanak, laza fazonjuk pedig gondoskodik a rendkívül kényelmes viseletről

A márka a pólók mellett stílusos farmer darabok formájában is képviselteti magát a kínálatban. A normál derékmagasságú Washington farmernadrág 32/32-től 38/34-es méretig kapható, szürke, kék és sötétkék színekben. A jellegzetes ötzsebes fazon egyenes nadrágszárakkal, slim fit szabással készült, sztreccsanyaggal kiegészítve a magas pamuttartalmat. Éppen ezért ezek a darabok nemcsak a stílusos megjelenést, hanem a maximális kényelmet is biztosítják!

Melegebb napokra vagy kifejezetten szabadidős programokhoz ideális viselet a Mustang Chicago modellje, ami egy 32-től 38-as méretig kapható, ötzsebes farmer férfi rövidnadrág, puha pamut sztreccs anyagból. Kötött farmeranyaga kellemes viseletet biztosít a legnagyobb melegben is, miközben a laza, stílusos megjelenésről sem kell lemondani, hiszen mind a kék, mind a szürke verzió trendi, koptatott hatású, derékrészük közepesen magas, szegélyeik pedig felhajtással készültek.

Lezserebb, sportosabb fazonú darab a világoskék és khaki színben, 48-tól 58-as méretig kapható férfi bermudanadrág, amely könnyen kezelhető, kevert pamutanyagból készült, kényelmes viseletet biztosító rugalmas derékrésszel. Két oldalsó, bevágott, valamint két farzsebe mellett oldalt található rajta két cipzáras zseb is, a cargo nadrágokat idéző megoldásként. Az egyenes szabású rövidnadrág puha anyagával a legmelegebb napokon is kellemesen simul a bőrre, így bármilyen szabadidős tevékenységhez ideális választás.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés