Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabolcsi gyerekek, irány a People Team tábor!

| 2021. 06. 11. | 10:32:00
Fantasztikus közösségi élmény és kikapcsolódás.
Szabolcsi gyerekek, irány a People Team tábor!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az egész megye apraja-nagyja, Nyíregyházától Fehérgyarmatig, Mátészalkától Záhonyig nagyon várja már, hogy hivatalosan is véget érjen ez a felemás tanév, és jöjjön a jól megérdemelt pihenés. A kisebbek a nagyszülőknél töltik az időt vagy napközis táborba járnak. A nagyobbak viszont bátran felkerekednek és elindulnak egy bentlakásos táborba. Szerencsére nem kell egész nap utazni Szabolcsból, hogy rátaláljunk a táborok táborára Magyarországon. Kecskemét közúton és vonattal is pár óra alatt elérhető.

Élmény és lazítás

Az ország egyik legnagyobb és legrégebbi táborszervezője, a PEOPLE TEAM kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a gyerekeknek minél több lehetőségük legyen sportolni, mozogni, tombolni. A szervezők számos kalandot és alternatívát kínálnak a táborlakóknak a szabadban – a kincskereséstől, a kültéri kaszinótól vagy a koboldok városától kezdve a trambulinon való ugráláson vagy a teniszezésen át a foci- és kosárlabdameccsekig, a habpartival megspékelt vízicsatákról és a lovagi tornákról nem is szólva. A résztvevők díjakra, jutalmakra is számíthatnak, ami még izgalmasabbá és vonzóbbá teszi az amúgy is különleges programokat.

Környezetváltozás

A PT-táborban senki nem marad magára: fiatal, energikus és lelkes táboroztatók lesik a táborozók kívánságait, és mivel 5-6 táborlakóra jut egy szervező, valóban minden gyerekre képesek odafigyelni. Nem szabad féltenünk a gyerekünket az újtól és az ismeretlentől, hiszen úgy pont a lényeg veszhet el: az izgalom, a változatosság, az újdonság ereje.

A PT-táborban – amellett, hogy fantasztikus közösségi élményt és felszabadult kikapcsolódást nyújt – fejlődnek is a gyerekek. A színes és változatos programkínálattal, illetve a táborozók javaslatai alapján összeállított témacsomagokkal és szakmai topikokkal minden feltétel adott bármelyik 7–17 évesnek, hogy belevesse magát a nyári élvezetek sűrűjébe.

Szakmázás

A nagy táboron belül működő szakmai egységek a készségfejlesztő tábortól a kommunikációs, a média-, a vlogger- vagy a youtubertáboron ( https://www.youtube.com/user/PeopleTeamMedia ) át a legó- és az angol nyelvi táborszekciókig rengeteg témában otthon vannak. 2021-ben több mint 30 területet érintenek. Ezekben – az iskolában megszokott módszerektől eltérően működő – szekciókban a diákok választanak és kérdeznek, nem a tanár; a csoporttagok együtt határozzák meg a projekteket és a haladási sebességet, a csoportvezetők pedig inspirálnak és koordinálnak. Ennek a módszernek köszönhető, hogy a diákok a legelfoglaltabb és a legtöbb energiájukat igénylő műveletek közben sem fogják megterhelőnek érezni a tanulást, sőt élvezik, és teljes erőbedobással odateszik magukat.

Kicsik és nagyok

Bizonyára megannyi szülő teszi fel a kérdést: „Nem kicsi még ehhez?” Mi az alsó korhatár, amely alatt inkább ne küldjük táborba a legkisebbeket?

Minél fiatalabb korban – ám feltétlenül megfelelő társaságban és körülmények között! – kezdi valaki a táborozást, annál önállóbb lesz, és idősebb korában is annál könnyebben fog menni neki a beilleszkedés idegen vagy szokatlan közegben. Felelősséggel és előrelátással tartozunk a csemeténknek, ezt egyetlen pillanatra sem téveszthetjük szem elől! Mivel mi ismerjük legjobban, és bennünk bízik leginkább, csakis kellő körültekintéssel és meggyőződéssel hozhatjuk meg a döntést az első táborozásáról, és magától értetődik: kizárólag vele egyetértésben! A PEOPLE TEAM-tábor kisiskolás kortól várja a táborozni vágyókat és a barátaikat – mert ketten-hárman mindig vidámabb már megérkezni is!

Hajrá, gyertek minél többen! Felejthetetlen nyaratok lesz nálunk. Mi már nagyon várjuk a nyarat és a 31. PT-tábort!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés