Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tippek hőség ellen: így öltözz fel!

| 2021. 07. 05. | 20:38:00
Találd meg kedvenc férfi nyári cipőd!
Tippek hőség ellen: így öltözz fel!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A tomboló nyári kánikulában legszívesebben az egész napot a vízben töltenénk, hűsítő itallal és lédús gyümölcsökkel fűszerezve a hangulatot. Ám sajnos ezt nem minden esetben tehetjük meg, akár napokra is a városi betonrengetegben ragadhatunk. Ne állj tanácstalanul a szekrény előtt, megmutatjuk, hogy milyen férfi nyári cipő és ruhatár segít elviselni a hőséget!

Válassz könnyű férfi nyári cipőt!

Viszonylag könnyű olyan férfi nyári cipőt vásárolni, amit kifejezetten a meleg nyári hónapokra terveztek. Lehet, hogy te a vastag talpú, kevésbé szellőző lábbeliket részesíted előnyben, de a melegben fontos, hogy ezeket a cipőket inkább tedd el őszre, és cseréld le őket egy kellemesebb változatra.

De mire is kell figyelni a férfi nyári cipő vásárlásakor? Elsődleges szempont, hogy légáteresztő anyagból készüljön, vagy legalább szellőző nyílások legyenek rajta, így kevésbé izzadhat bele a lábad. Az ilyen típusú férfi utcai cipő vékony talpú és rövid szárú, amelyhez rövid- vagy titokzokni passzol a legjobban. Ha szereted a férfi szandál vagy férfi papucs kényelmét, érdemes beruházni egy minőségi darabra, amely kényelmes talppal rendelkezik, így biztosan nem fájdul meg benne a lábad. A bőr félcipőket inkább kerüld, de esős, záporos időben vedd elő nyugodtan a szekrény mélyéről.

Cseréld le a hosszú farmert egy rövid nadrágra!

Sokan nehezen válnak meg hőn szeretett hosszú farmerjuktól a meleg hónapokban is, pedig ilyenkor érdemes rövidebb darabokra váltani ezt a viseletet. Hidd el, sokat számít, ha lábszárad is szabadon van, szellőzhet a bokád, nem mellesleg egy férfi nyári cipővel sokkal jobban is mutatnak a rövidnadrágok. Válassz vászon vagy farmer anyagot, párosítsd ujjatlan pólóval, és kész is a szett!

Viselj sapkát!

Gondolnád, hogy egy fejfedő is remek védekező eszköz lehet a hőség ellen? Hidd el, nagyon sokat számít, ha a fejedet nem teszed ki a direkt napsugárzásnak, és legalább egy baseball sapkát, szalmakalapot viselsz a tűző napon. Ideális esetben jó, ha sapkád világos színekben pompázik.

Összegzés

Egy férfi nyári cipő, rövidnadrág és ujjatlan póló, valamint egy baseball sapka lehetnek a megmentőid a 40 °C fokos nyári hőségben. Mindig nézd meg az időjárás jelentést, a legmagasabb hőmérsékletű napszakokban pedig kerüld a direkt napsugárzást! A hőség nem csak izzadást okozhat, hanem hatással lehet egészségügyi állapotodra is. Öltözz fel okosan!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés