Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2021-es trendi női, nyári szettek, Bugatti cipőkkel

| 2021. 08. 11. | 13:29:00
Idén sem kell lemondanunk az igazi stílusról!
2021-es trendi női, nyári szettek, Bugatti cipőkkel
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A legtöbb hölgy szívesen követi a divatot, így nem maradhatunk le azokról az újdonságokról, amelyek az aktuális szezonban éppen hódítanak. De mi a helyzet 2021 nyarával? Nos, idén sem kell lemondanunk az igazi stílusról! A következő pár sorban összeszedtük azokat a szetteket, amelyeket mindenképpen érdemes a ruhatárunkban szerepeltetni. Ráadásul azt is megtudhatod, milyen Bugatti lábbelikkel teheted teljessé ezeket a szetteket!

2021 trendi szettjei

Tudtad-e, hogy a batikolt stílus a szezon nagy kedvence? Ez kissé bohém hatást kelt, viszont lágy színekben és egész ruhákon viselve igazán nőies viselet lesz belőle. 

Aztán ott van az ennél valamivel elegánsabb monokróm viselet. A fekete-fehér mindig menő, így természetesen ezen a nyáron sem maradhat ki a kollekciók közül.

A szexi felsőruházat is fénykorát éli, mivel a falatnyi melltartónak tűnő felsőrészek a fesztiválok legkedveltebb ruhadarabjai. 

Mi lapul még a ruhatárakban? A lenge, kellő szellőzést biztosító maxi ruhák is kifejezetten trendinek bizonyultak idén, de a tipikus póló-farmer rövidnadrág és hosszú szaggatott farmernadrág is még mindig népszerű. 

Mit húzzak a lábamra?

Most, hogy már kicsit tisztában vagyunk a trendi szettekkel, itt az ideje a lábbeliket is szemügyre venni.

A különféle ruhákhoz természetesen szín és fazon szerint is válogathatunk cipőket. A Bugatti termékei között például megtalálható mindenféle fazonú papucs, szandál és cipő is.

A papucsok között olyan magasított talpú fekete-fehér termékek is vannak, amelyek kimondottan illenek színben a monokróm viseletekhez. Szintén vannak magas talpú szandálok is, amelyek különleges memóriahabos talpbetéttel vannak ellátva. A barna, fekete, kígyómintás darabok egyaránt hódítanak, csak rajtad múlik, melyikkel tudsz a leginkább azonosulni. A LifeStyleShop webáruház női Bugatti lábbelijei között te is megtalálhatod az ideális darabot!

Miért pont a Bugatti márka?

Mindenki igyekszik úgy cipőt vásárolni, hogy ne kelljen egy hónap után újat venni. Egyértelmű tehát, hogy csak a minőségi darabok állják meg a helyüket.

A Bugatti termékei szerencsére nem okoznak majd csalódást. Ezek ugyanis egyet jelentenek az eleganciával, ugyanakkor a kényelmes cipőkkel. A modellek minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek, mellesleg légáteresztőek is. A márka elsősorban a cipőiről vált híressé, de táskái is rendkívül népszerűek. 

Ha úgy gondolod, hogy neked is jól jönne egy Bugatti cipő, akkor keresd fel bátran a LifeStyleShop kínálatát! Szerezz be néhány egyedi nyári cipőt, vagy vedd meg már most az őszi lábbeliket is, hogy felkészülten várd az új szezont! Rendelj otthonról, kényelmesen! Ugye, hogy jól hangzik?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés