Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fontos információk pályázással kapcsolatban

| 2021. 09. 17. | 20:26:00
XXX
Fontos információk pályázással kapcsolatban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Izgalmas időszak a mostani a pályázatok terén. Ebben és a következő évben nagyjából annyi támogatás kerül kiosztásra a pályázók között, mint az előző pályázati ciklusban összesen. A Billingo online számlázó Pályázatfigyelő szolgáltatása hatékony segítséget nyújt a támogatások iránt érdeklődő vállalkozások számára. 

Nem véletlen, hogy nagy a pályázókedv, azonban számos kérdés felmerül a leendő pályázókban. Emiatt cikkünkben igyekszünk minden fontos információt megosztani a témával kapcsolatban.

Milyen pályázatok vannak a Billingo alkalmazásában?

A Pályázatfigyelőben magánszemélyek, mikro- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok egyaránt találnak maguknak megfelelőt a pályázati lehetőségek kötött. Legyen szó energetikai fejlesztésről, eszközbeszerzésről, bértámogatásról, kutatás-fejlesztésről, határon átnyúló együttműködésről vagy éppen informatikai fejlesztésekről, az online számlázó szolgáltatása hatékony segítséget nyújt.

A támogatási formák széles választéka megtalálható a szolgáltatásban, hiszen szerepel a listában vissza nem térítendő támogatás, kockázati tőke, közvetlen brüsszeli támogatás, valamint kamattámogatott hitel és természetesen hitel és vissza nem térítendő támogatás együttes konstrukciója. A pályázható összegek is változatosak, hiszen vannak egymillió forint alatti és 100 millió forint feletti összegek is. Szóval a pályázatok széles választéka várja az érdeklődőket.

Hatékony segítséget nyújt a pályázatfigyelésben

A Billingo Pályázatfigyelő rengeteg időt energiát és pénzt spórol a pályázók számára, hiszen folyamatosan követi az újdonságokat. A keresést pedig egy jól használható szűrő könnyíti meg. Ráadásul keresési listák mentésére is van lehetőség, amelynek köszönhetően a szolgáltatás automatikusan értesítést küld, ha a beállított paramétereknek megfelelő pályázat kerül kiírásra. 

Milyen lehetőségeket lehet beállítani? Például a kedvezményezettek körét, a támogatás formáját, a régiót valamint az igényelhető támogatás összegét. A Billingo nemcsak az online számlázás és a webáruház számlázás terén, hanem a pályázatfigyelésben is hatékonyan segíti az ügyfeleit.

Érdemes előminősítést kérni - rengeteg idő és pénz spórolható vele

Amennyiben időközben változik a pályázati felhívás, a bekövetett pályázatokkal kapcsolatban értesítést küld e-mailben a rendszer. Ennek köszönhetően nem kell attól félni, hogy a változások figyelmen kívül maradnak.

A pályázóknak érdemes előminősítést kérni, melynek köszönhetően mindössze 48 óra alatt kiderül, hogy milyen esélyekkel indulnak a támogatásért. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, hiszen hamar kiderül, ha eleve sikertelenségre van ítélve egy pályázati anyag. Ráadásul az előminősítésnek köszönhetően a pályázatíró is pontos képet kaphat a vállalkozásról.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés