Hirdetés

Íme a legjobb babaváró ajándékok

szabolcsihir.hu

2021.09.17. 18:18

Íme a legjobb babaváró ajándékok

XXX

Hirdetés

Hirdetés

Nincs nagyobb öröm egy pár életében, mint amikor újabb taggal bővül a család. Az utóbbi években nagy divattá vált a babaváró bulik rendezése. Ilyenkor illik megajándékozni az édesanyát és a születendő gyermeket is. Azonban nem mindig könnyű kiválasztani a megfelelő meglepetést. Különösen akkor van nehéz dolgunk, ha nem olyan közeli ismerősünk a kismama. 

Sőt, akkor is okozhat fejtörést számunkra az ajándékválasztás, ha nincs gyermekünk. Nem kell kétségbeesni, az alábbiakban adunk néhány biztos tippet. Ha ezekkel leped meg az ünnepeltet, biztosan örömet okozol majd.

Imádnivaló babaruhaszettek

Mivel az újszülöttek rohamosan nőnek, babaruhákra mindig szükségük van az anyukáknak. A bababoltok választéka rendkívül széles, így a viccestől a mesefiguráson át az ünneplőig minden fazont megtalálsz. Egy több, egymáshoz illő darabból álló szettnek biztosan örülni fog az ünnepelt.

Érdemes nem pont újszülöttnek való méretet választanod. Sok baba ugyanis eleve nagyobb mérettel születik, mint a hagyományos újszülötteknek vásárolt 56-os ruhák. Mivel nagy divatja van a családi fotózásoknak, érdemes lehet akár egy különleges babaruhaszettet ajándékozni erre az alkalomra. 

Ápolási eszközök - erre mindig szükség van

Sokan azt gondolják, hogy mindenképpen valami nagyon egyedi, nagyon színes, nagyon látványos ajándékkal illik készülni a babaváróra. Ez a legtöbb esetben tévedés, hiszen a kismamáknak minden segítség jól jön, főleg az első időkben. 

Azzal is megkönnyíthetjük az édesanya a dolgát, ha mindennapi kellékeket vásárolunk a kisbaba ellátásához. Hidd el, egy nagy csomag pelenka, egy doboz popsitörlő épp olyan jó ajándék, mint egy zenélős játék. Sőt! Ha választani lehet, a legtöbb édesanya biztosan a pelusra szavazna. Egy szép cumisüvegre vagy egy kedves, mintás babaétkészletre előbb-utóbb minden családban szükség lesz. 

Ajándékozz babanaplót

A kisbabák első évében számos olyan esemény történik, amelyet az édesanyák szeretnek dokumentálni. Tedd ezt lehetővé az ünnepelt számára egy babanaplóval! Ezek a csodásan illusztrált könyvek épp azért készülnek, hogy megőrizzék a fontos pillanatokat. 

A Wsfindnál regisztrált bababoltokban biztosan találsz babanaplót. Ebben az anyukák lejegyezhetik a születéssel kapcsolatos adatokat, eltehetik az első hajtincset. Leírhatják, hogy mikor varázsolta el őket gyermekük az első mosollyal, mikor fordult át vagy ült fel először. A babanaplókba a szülők fényképeket is ragaszthatnak, így téve teljessé később az emlékezés örömét. 

Ha nincs ötleted – ajándékutalvány

Természetesen az is előfordulhat, hogy nem jut eszedbe olyan ajándékötlet, amelyet megfelelőnek tartanál. Sőt, akkor sincs könnyű dolgod, ha távolabbi ismerősöd, kollégád számára kell meglepetést szerezned. 

A bababoltok által kibocsátott ajándékutalványokat különféle értékekben vásárolhatod meg. Az anyuka pedig maga döntheti el, hogy mire költi az adott üzletben az ajándékodat.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés