Mai feladat: rakoncátlan haj ápolása

szabolcsihir.hu

2021.09.19. 10:27

Mai feladat: rakoncátlan haj ápolása

XXX

Hirdetés

Hirdetés

A rakoncátlan haj ápolása van, akinek nemcsak mára szóló feladat. Aki öntudatos hajkoronával született, gyerekkora óta szembesül a problémával, hogy a haja sosem úgy áll, ahogy szeretné. Mintha a hajának saját elképzelése lenne az életről.

Egyes szálak göndörödnek, pöndörödnek, mások egyenesen állnak, minden nap más helyre kerül a választék a fejtetőn és még sorolhatnánk. Kisgyerekként ez azért nem olyan borzasztó, de tinédzserkortól kezdve okot ad a sírásra az össze-vissza álló frizura. Régen az atomerős zselé volt a megoldás, cserébe viszont a haj szépen lassan megfulladt. De úgy állt, mint a szög… 

Ma azért sokkal kíméletesebb megoldással tudunk szolgálni. A hajtudomány odáig fejlődött, hogy képes befolyásolni a haj pillanatnyi érzéseit. A fejbőr és a hajrost állapota nagyban meghatározza a haj viselkedését, ezért ezekre is oda kell figyelni. A Hair-Line webáruházban kapható termékek között kimondottan a rakoncátlan haj javítására alkalmas termékek kaphatók. Sok más mellett, persze, hiszen az Alfaparf Milano magyarországi képviselőjeként az olasz paletta valamennyi darabját megtalálhatod.

Semi di Lino Smooth termékcsalád a rakoncátlan haj ápolására

Az említett termékcsalád a tisztítástól a simításig minden anyagot tartalmaz, ami segít megzabolázni a tincseidet. A munka már a mosáskor elkezdődik, hiszen maga a sampon is simító hatással bír. A maszk és a kondicionáló extra egyenesítő hatással bír, így a hajad nem gubancolódik össze, és a hajmosás végén, öblítés után nem kell sírógörcsöt kapnod a kócos hajad láttán.

Ezután jön a lényeg: van kimondottan simítókrém és simítóolaj is a csomagban, amelyek megkönnyítik a fésülködést. Ezek hővédő faktorokat is tartalmaznak, tehát a hajszárítás, vasalás sem fog kárt tenni a hajszálakban, nem szabadulnak el a tincsek a formázás után sem.

Vékony szálú haj esetében a kondicionálót javasoljuk, míg a vastagabb szálak esetén a maszk segít. Ez egyfajta mélysimító is egyben, tehát rendesen megdolgozza a vastag szálú hajat. Az ápolás befejezéseként a krémmel és az olajjal fejezd be a folyamatot. Ez egy 72 óráig ható kúra, amely után újra el kell végezned a folyamatot az elejétől a végéig, ha tartós eredményt szeretnél. Az olaj akár minden nap használható, nem fog anyagmaradványokat képezni a hajadon.

Mi van benne?

Ebben a termékcsaládban benne van a védelem, a táplálás, egy könnyebb élet ígérete. A Alfaparf Milano által kifejlesztett védőpajzsok megóvják a hajad a kellemetlen környezeti hatásoktól, védőpajzsot képeznek az UV-sugárzás vagy éppen a pára ellen. Utóbbi igen érdekes, hiszen percek alatt képes romba dönteni mindent, amiért dolgoztál - ha nem a megfelelő anyagokat használod.

A Semi di Lino Smooth termékcsalád olyan növényi proteineket tartalmaz, amelyek leheletnyi filmréteget képeznek a hajszálakon, így a nedvesség nem férkőzhet a közelükbe. Ez pedig garantálja, hogy a hajad kordában lesz tartva esőben, szélben, napsütésben - amíg csak akarod.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés