Modern fűtési rendszer, ami takarékos is

szabolcsihir.hu

2021.10.05. 07:52

Modern fűtési rendszer, ami takarékos is

Nem, ez nem egy félreértés.

Hirdetés

Hirdetés

Nem könnyű tartani a lépést a modern technológia vívmányaival, sőt, alapjában véve magával a technológiával sem. Ezt nem csak a kütyük és egyéb tudományos fantasztikus találmányokra értjük, hanem az olyan hétköznapi, de mára teljesen átalakult rendszerekre is, amilyen például a fűtés.

Amíg a rómaiak is már kiválóan alkalmazták a padlófűtést, addig ma már ennek olyan változatai is léteznek, amik nem hogy nem vízzel fűtenek, hanem semmi közük a vízhez.

Ahogy az már kiderült, a padlófűtés különféle típusai ismertek ma már, ezek közül az egyik egy roppant korszerű találmány. Az infra fűtőfólia ugyanis alkalmazható egyebek mellett padlófűtésként is, és mivel meglehetősen alacsony a telepítési költsége, valamint ez gyorsan is kivitelezhető, kifejezetten népszerű megoldásnak számít.

Na jó, ez idáig rendben is van, de mi lesz a piszkos anyagiakkal? Amennyiben a padlófűtésünket infra fűtőfóliával szeretnénk az otthonunkban tudni, egyrészt egy kifejezetten modern, korszerű, másrészt egy környezetbarátabb megoldást választunk. Ez persze a számlákon nem látszik meg, az viszont már annál inkább, ha a napkollektorok segítségét is igénybe vesszük. Ezekkel ugyanis a fűtési költségeink akár a nullára is csökkenthetőek, arról nem beszélve, hogy a környezetkárosító hatást is csökkentjük.

Az ilyen típusú padlófűtésnek nagy előnye, hogy igazán hatékonyan melegíti fel a helyiséget, komfortos meleget nyújtva. A hagyományos fűtési megoldásokkal szemben ez a módszer akár alacsonyabb hőfokon is jóval kellemesebb érzetet kelt, és mivel nem alakul ki szállópor, így azoknak a légúti betegségben szenvedőknek is ajánlott, akik más fűtési rendszereket nehezen viselnek.

A harmadik generációs fűtőfólia alkalmas arra, hogy egyenletesen melegítse fel az otthonunkat, egészséges fűtési alternatívát kínálva. Nem melegíti túl a padlót, jól alkalmazható hideg- és meleg burkolat mellett (pontosabban alatt) is egyaránt, sőt attól sem kell tartanunk, hogy a fürdőszobába más megoldást kell keresnünk.
fűtőfólia

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés