Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Divatos és sportos férfi pulóverek

| 2021. 11. 11. | 16:14:00
Így mutass jól az őszi-téli időszak alatt!
Divatos és sportos férfi pulóverek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megérkezett az ősz és ezzel együtt a hideg, a párás és a szeles időjárás. A nyári forróság után ez már szinte felüdülésnek számít, azonban nem szabad megfeledkezni a réteges öltözetről sem. A divatos és sportos férfi pulóverek hódítanak az idei szezonban, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy elegáns maradhass ebben az időszakban is. Legyen szó szabadidőfelsőről, esetleg kapucnis, illetve anélküli változatról, a termékpaletta rendkívül széles.

Cikkünkben most bemutatjuk az idei legtrendibb irányzatokat. Lássuk, hogyan mutathatsz jól az őszi és téli időszak alatt!

Ősz-téli férfi pulóver divat 2021-ben

Idén sem kell aggódni, ugyanis a modernkori felsők között is biztosan Te is találsz magadnak megfelelő darabot. Legyél bármilyen korú, alkatú és stílusú férfi, a dizájnos pulcsik lehetőséget kínálnak, hogy idén is utcára merj lépni. Ahogy elérkezik ugyanis a hűvösebb időszak, a ruhatár lecserlésére is sort kell kerítened. Nem mindegy azonban, hogy az ott található darabok hány éve vannak már a gardróbod mélyén. Érdemes tehát átgondolni és átszelektálni az ott található dolgokat, még férfiként is. Bár az uraknak valószínűleg kisebb a gyűjteménye, mint a hölgyeknek, nekik sem árt néha egy kis változatosság.

Itt az ideje tehát eltenni a rövidnadrágokat és az ingeket, a helyükre pedig pulcsikat, hosszú felsőket és nadrágokat tenni. Előbbiekre valószínűleg májusig nem nagyon lesz szükség, így csak a helyet foglalják és elrejtik előled az amúgy szükséges ruhadarabokat. Jó hír azonban, ha valami hiányozna a polcról, hogy a tervezők idénre számos fényes és kellemes meglepetéssel készültek, ami a férfi kollekciókat illeti. Az alkotók a megszokott időben, szorgalmasan dolgoztak azon, hogy minden időben napvilágot láthasson és még a szezon kezdete előtt, illetve annak elején be tudd szerezni a szükséges ruházati termékeket.

Az idei ruhadarabok között jópár olyat is találhatsz majd, amit könnyen tudsz kombinálni a már meglévő nadrágjaiddal vagy felsőiddel egyaránt. Bár elmondható, hogy mostanában nagy népszerűségnek örvendenek az uniszex kiegészítők, szerencsére azonban megmaradtak a férfias, pasiknak szánt trendek is.

Klasszikus és sportos felsők a hideg időszakra

A megfelelő férfi pulóverek rengeteg lehetőséget kínálnak a divatos és sportos öltözködéshez. Hódítani fognak ugyanis a klasszikusok, amit a divatos megjelenés érdekében egy kis hétköznapi stílussal szükséges társítani. Egyedi megoldás lehet egy kapucnis felső, esetleg egy kockás kivitel, amit nem árt azonban legalább a cipő színéhez hozzáigazítani. Sokan szeretik keverni egy kicsit az előbb említett változatokat a sportos ruhadarabokkal, mint például egy kapucnis szabadidőfelső, vagy éppen egy zipzáras változat.

A szezon további elengedhetetlen kiegészítői még az igazi pulóverek, amiket a nadrágba bújtatva, különleges megjelenést biztosíthatnak a számodra. Ehhez nyugodtan vehetsz fel valamilyen kelléket, mint például egy övet, hiszen enélkül talán még túl hétköznapi is lehet a viseleted. Ezek a hosszú ujjú darabok remekül mutatnak elegáns nadrággal, de jól mutatnak akár egy blézerrel is. Attól függően, hogy milyen kabátot választasz hozzá az outfit lehet alkalmi, illetve sportos.

Elmondható azonban, hogy a 2021-2022-es őszi és téli férfidivat inkább a mintás ruhákra fókuszál. Ettől függetlenül minden piacra dobott típust gondosan tervezték meg, így könnyedén hozzá tudod igazítani bármilyen szettedhez.

Túlméretes ruházati elemek idén őszre

Nem mehetünk el szó nélkül a túlméretes darabok mellett sem, amelyek több kiegészítőn megjelennek. Beszerezhetsz oversize kabátot, pulcsit, dzsekit, de még nadrágot is. Utóbbi esetében a nagyon széles szárra kell gondolni, ami alól még a cipő sem igazán látszik ki. Egy kombinált melegítő felső esetén elegendő lehet az is, ha egy mérettel nagyobbat választasz, így megmarad a stílusod, de a divatnak is meg tudsz felelni. Szerencsére a színek területén sem szükséges kompromisszumot kötnöd. Ha szereted a sárgát, a kéket, a zöldet, a feketét, illetve a rikítóbb árnylatokat, akkor is találhatsz számodra megfelelő férfi pulóvert idén őszre.

Mindig tartsd észben, hogy némelyik divatszín nem biztos, hogy jól fog állni a számodra, azaz nem a te tónusodhoz illő lesz. Ha például hozzád inkább a hidegebb árnyalatok illenek, akkor érdemes ezek közül válogatni. Meleg tónusok esetén azonban jobb választás lehet a barna, a zöld és minden egyéb földszín.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés