Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kis méretű kanapék – pró és kontra érvek

| 2021. 11. 12. | 10:22:00
XXX
Kis méretű kanapék – pró és kontra érvek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Van az úgy az életben, hogy valamilyen okból kifolyólag kisebb méretű ágyakon, kanapékon alszunk, mint általában szeretnénk. De az is igaz, hogy adott helyiségekben és alkalmakkor jól jönnek a kisebb fekvő- és egyben ülőalkalmatosságok.

Nézzük meg, hogy mikor hasznosak és milyen jellemzőkkel rendelkeznek!

Meglepetések nyaraláskor

Vannak olyan élethelyzetek, amikor máshogy alakulnak a dolgok, mint ahogy terveztük. Ilyen az, amikor lefoglalunk egy szállást a neten látott képek és adatok alapján, majd mikor megérkezünk, meglepődve tapasztaljuk, hogy az ágyak sokkal kisebbek, mint azt gondoltuk előtte. Ilyenkor jó esetben tudunk valami változást eszközölni, rosszabb esetben kénytelenek vagyunk beletörődni a helyzetbe és néhány napig kényelmetlenebbül aludni, mint otthon.

Természetesen nagyobb hotelekben nem sok esély van arra, hogy ilyen problémával szembesülünk. Általában franciaágyakat vagy egyszemélyes ágyakat helyeznek el a lakosztályok hálószobáiban, és csak a nappalikban találunk kis méretű kanapékat.

Kanapék sokrétű felhasználhatósága

Ha már a vendéglátásnál maradunk, az apartmanok pont azok az egységek, ahol mindenféle ággyal találkozhatunk, a kisebb méretű kanapéktól kezdve a franciaágyakig. Ha a vendégek száma igényli, akkor plusz vendégágyakat kell betenni a szobákba, és erre kiválóan alkalmasak a kinyitható vagy kihúzható kanapéágyak különböző méretekben.

A Nonstop Bútor webáruház kanapé kínálata minden szempontból kielégíti a vásárlói igényeket, hiszen a hagyományos, normál és modern kanapékon belül minden fajta megtalálható, ráadásul számtalan szövettel.

Kis méretű kanapéágy szerepe

A kis méretű kanapéágyak jó szolgálatot tehetnek, amennyiben nincs elég hely napközben. Ezeken a kanapékon jól lehet beszélgetni, olvasgatni, viszont éjszakára kihúzva kb. 120-140x200 cm-es fekhely révén kicsit összébb kell húznunk magunkat, amennyiben két személy is szeretne aludni rajta. De néhány napig minden ember kibírja.

Ha a kis méretű kanapéágy is már nagynak bizonyul, és nincs ennyi helyünk, akkor tartalék ágynak jól jöhetnek a fotelágyak is, melyek szintén kis helyen elférnek, mobilisak, kompaktak és könnyedén kinyithatóak. Ezek viszont minden esetben egyszemélyesek, így ne próbálkozzunk rajta többen együtt aludni, mert nem fog jót tenni a gerincünknek.

A Nonstop Bútor webáruházban Ön fotelágyakból is több típust találhat jelenleg, karfás vagy karfa nélküli változatban is, ráadásul van olyan típus, amely jelenleg akciós is. Bátran nézzen körül és ha kérdése van, keresse a cég munkatársait, akik mindenben segítenek.

Mindent egy helyről!

Nemcsak a szobabútorok széles skálája jellemzi a Nonstop Bútort. Aki itt vásárol, több szempontból is jól jár, hiszen a vásárlással nem ér véget az ügyfelekkel való kapcsolat. A cég végigkíséri a bútor életciklusát a későbbi periódusban is, ha Ön igényli.

Ha szükséges, házhoz szállítják, majd a végleges helyén összeszerelik a bútort, és extra garanciális szolgáltatást is végeznek. Kérje részletes tájékoztatójukat!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés