Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Létezik eljegyzési gyűrű jó áron?

| 2021. 11. 12. | 10:20:00
XXX
Létezik eljegyzési gyűrű jó áron?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az eljegyzés minden pár esetén meghatározó lépés, hiszen ezzel fejezik ki elsőként azt, hogy együtt képzelik el a jövőjüket. Éppen ezért, a férfiak többsége kiemelkedő figyelmet szentel az eljegyzési gyűrű kiválasztásának, ami egy meglehetősen nehéz feladat. Hiszen nem elég, ha tudjuk, hogy milyen gyűrűre vágyik a Kedves, de tudni kell az ujjméretét, valamint a stílusához is kell, hogy illeszkedjen a gyűrű, és még számos más szempontot is figyelembe kell venni.

Milyen is egy igazán jó minőségű eljegyzési gyűrű?

Az eljegyzési gyűrű alapvetően egy köves gyűrű, amit a reménybeli vőlegény ad a kedvesének. Ez az ékszer igen változatos lehet, hiszen többféle alapanyagból készülhet, és igen sok a variáció, hogy milyen kő kerülhet bele. 

Alapanyagát tekintve a leginkább keresett az arany, de azon belül is leginkább a fehéraranyat szeretik a párok. Mivel az arany maga sárga, ezért a fehérarany eléréséhez szükséges, hogy más nemesfémmel ötvözzék. Ez lehet nikkel vagy éppen palládium. Míg az előbbi általában allergiás reakciót okoz az arra érzékenyeknél, addig ha az utóbbival történik az ötvözés, akkor antiallergén anyagot kapunk. Sőt, aki nem ragaszkodik az aranyhoz, annak az eljegyzési gyűrűje készülhet akár csak palládiumból is. Színét és fényét tekintve nagyon hasonlít a fehéraranyhoz, így nagyon kevesen mondják meg azt, hogy mégsem arról van szó. 

Az eljegyzési gyűrűbe kerülő kő általában gyémánt, de nagyon népszerű a cirkónia is és az egyre szélesebb körben terjedő színes féldrágakövek, mint a zafír, a peridot vagy épp a smaragd. A karikagyuru.hu eljegyzési gyűrűinek mindegyike különleges és szép, így a meglepetés garantált!

A gyűrű a legfontosabb, de a helyszín is lényeges 

Bár magának az eljegyzésnek az eljegyzési gyűrű a főszereplője, ettől függetlenül egyáltalán nem mindegy, hogy hol és hogyan történik a lánykérés. Természetesen ennek során figyelembe kell venni mind a menyasszony, mind a vőlegény habitusát. Ezalatt leginkább azt értjük, hogy ha a pár mindkét tagja szereti a nyilvánosságot és a szereplést, akkor nyugodt szívvel választhatunk olyan szituációt az eljegyzéshez, ahol ez megmutatkozik. Ilyen például egy flashmob vagy épp egy színházi előadás zárórésze, ahol a vőlegény felteszi a nagy kérdést. A félénkebb és romantikus a párok kedvence a gyertyafényes vacsora vagy épp egy meghitt karácsonyi ajándékbontás. Az, hogy ebben az esetben ki van jelen, az maximálisan függ az eseménytől és attól, hogy kivel szeretnék megosztani a nagy pillanatot. 

Ahogy látható, a lánykérés legfőbb eleme az eljegyzési gyűrű, de az igazán emlékezetes és a legtöbb nő álmát jelentő eljegyzéshez szükséges egy kis kreativitás, néhány egyedi ötlet és természetesen az, hogy mindezek kivitelezhetőek legyenek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés