Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Limuzinbérlés karácsonyra, szilveszterre

| 2021. 11. 22. | 12:04:00
XXX
Limuzinbérlés karácsonyra, szilveszterre
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha nincs ötleted, hogy mivel lepd meg szeretteidet karácsonykor, vagy egy felejthetetlen szilveszteri bulit szerveznél, segítünk. Válassz limuzinos utazást ajándékként, vagy bulizz egy jót, átszelve a várost barátaiddal, privát sofőr segítségével, igazi luxusban!

A legjobb ajándékötlet

Az ünnepek közeledtével gyakran gondban lehetünk, hogy mivel ajándékozzuk meg családunkat, barátainkat, vagy akár kollégáinkat. A plázában álló tömött sorok, valamint a személytelen ajándékok helyett egyre gyakrabban ajándékozunk élményeket, amelyek összehozzák az embereket.

A limuzinbérlés ideális ajándék ötlet lehet bárki számára, aki kipróbálna valami egészen újat. A limuzinos fuvar privát sofőrrel garantáltan nem hétköznapi, unalmas ajándék, hanem egy életen át emlegetett, különleges élmény.

Rendelj családodnak, barátaidnak limuzinos fuvart a Partylimuzin weboldaláról, és tudd le a karácsonyt könnyen, jó áron, mégis hatalmas katarzist okozó ajándékkal! 

Céges karácsonyi buli

Ha cégvezetőként, csoportvezetőként nincs ötleted, hogy mivel jutalmazd meg év végén az alkalmazottaid, kollégáid, a limuzinos fuvar szintén kiváló élményt nyújthat. 

Egy ilyen hosszú, akár 10 férőhelyes limuzinban való utazás biztosan emlékezetesebb bulinak ígérkezik majd, mint egy étteremben való borozgatás. Az egész évben keményen dolgozó kollégáknak, és neked is kijár egy kiadós ünneplés.

Ha igazán ütős meglepetést szeretnél, csupán egy dresszkódot beszélj meg velük. Majd péntek este kilépve az irodából eléjük tárul teljes pompájában a gyönyörű, extrán hosszú luxuslimuzin.

A limuzinok belseje fantasztikus fénytechnikával, valamint hangtechnikával vannak felszerelve, amellyel bátran hallgathatjátok és énekelhetitek kedvenc dalaitokat. Hagyjátok magatok mögött az egész éves fáradalmakat, és lépjetek az újévbe frissen, kiengedve a gőzt. 

Gyűjtsétek össze az emlékezetes pillanatokat, és nevessetek egy jót a kiömlött kávék mennyiségén, és az utolsó pillanatban leadott feladatok okozta stresszen! 

Szilveszteri buli

Ha egy igazi, fergeteges ünneplésre vágysz, hívd össze legjobb barátaidat, és béreljetek közösen limuzint szilveszter éjszakára. Csodáljátok meg a város fényeit, járjátok be a kedvenc helyeiteket, és nézzétek a szilveszteri tűzijátékot a tetőablakon át.

Bérlés során a sofőrrel egyeztethetitek az útvonalat, aki egyenruhában ajtót nyit és pezsgőt szolgál fel az utasoknak. Igény esetén profi fotóst is kérhettek az utazás mellé, aki megörökíti a legelegánsabb estéteket, amit még az unokáknak is mesélhettek majd.

Lépjetek az új esztendőbe úgy, akár az igazi sztárok, és búcsúztassátok az elmúlt hónapokat méltón, egy luxuslimuzinban utazva!

Bulizz a Partylimuzin kényelmes limuzinjaiban, vagy lepd meg szeretteidet egy elegáns fuvarral, városnézéssel, egy felejthetetlen élménnyel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés