Nyíregyházi és debreceni cég építi hazánk legzöldebb parkolóházát

civishir.hu

2021.11.24. 09:27

Nyíregyházi és debreceni cég építi hazánk legzöldebb parkolóházát

Nem telik az idő parkolóhelyek keresésével.

Hirdetés

Hirdetés

Készül Magyarország legzöldebb parkolóháza Veszprémben. Az innovatív megoldásnak köszönhetően az acélszerkezetes parkolóházak nemcsak gyorsan, alig 5 hónap alatt készülnek el, hanem 15 százalékkal több parkolóhelyet biztosítanak, mint a hagyományos parkolóházak.

A nyíregyházi tervezésű Astron acélszerkezetes parkolóházat a Dryvit Profi építi Magyarországon. A debreceni cég jelenleg további hat parkolóház építését készíti elő.

– Nagyvárosok és multinacionális cégek parkolási gondjaira megoldás az egyedi parkolóházunk – mondta Bana László. A Dryvit Profi vezetője hozzátette: a parkolóhelyek biztosítása csökkenti a közterületek terheltségét, és a parkolóhelyek keresésével, közlekedéssel töltött időt, ezáltal pedig költséget takarít meg a dolgozóknak és a cégeknek egyaránt, valamint a széndioxid-kibocsátást is optimalizálja.

Nagy Károly, az Astron magyarországi értékesítési vezetője szerint előrelépés, hogy hazánkban is megépül az első acélszerkezetes parkolóház, hiszen Európában már több mint 75 hasonló épült, megoldást kínálva a parkolási nehézségekre.

Az Astron Európa legnagyobb, elsősorban ipari- és kereskedelmi felhasználásra kerülő acélszerkezetű épületeket gyártó vállalata. A Dryvit Profival 2019-ben kezdték el a közös együttműködést, hogy az optimális helykihasználtságot, ízléses megjelenést, alacsony karbantartási költséget, az energiahatékonyságot és a környezetbarát termékeket Magyarországra is elhozzák.
parkolóházDryvit Profi Kft.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés