Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyugalmat sugárzó, letisztult szállodai lakosztályok

| 2021. 11. 12. | 11:01:00
XXX
Nyugalmat sugárzó, letisztult szállodai lakosztályok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amikor egy család vagy baráti pár úgy dönt, hogy egy kicsit félrevonul az otthonuktól egy csendes, meghitt helyre, akár csak egy hétvégére, akkor az egyik legmeghatározóbb szempont, hogy melyik hotelre essen a választás, az a szobák kifinomultsága, tisztasága lesz.

Ezzel első körben az adott szálloda honlapján szembesülünk, ahol egy jó hírnévvel rendelkező szálloda esetében alapkövetelmény, hogy a weboldalon található fotókkal megegyező enteriőr várja az oda érkezőket.

A superior és társai

A legtöbb négy- vagy ötcsillagos szálloda már nemcsak egy- és kétágyas szobákkal várja vendégeit, hanem luxuskategóriás superior szobákat is felkínál a betérő látogatók számára. Amennyiben valaki teljes elkülönülésre, kikapcsolódásra vágyik, szintén luxus minőségben, számára már a lakosztály az ideális választás.

A hévízi Hotel Európa Fit**** szállodában félre lehet vonulni a családi apartszobákban épp úgy, mint a nemrégiben felújított exkluzív lakosztályokban. A 231 szoba számtalan variációt kínál az érdeklődök számára.

Az Európafit szobáinak felszereltsége

Mindegyik szoba erkélyes vagy teraszos, káddal vagy zuhanyzóval, minibárral, széffel, hajszárítóval, telefonnal, műholdas LCD televízióval felszerelt. A superior szoba parkoldali kilátást biztosít, és a szobához papucsot, ásványvizet és vízforraló bekészítési lehetőséget biztosít a szálloda.

Nézze meg az Európafit szezonális vagy téli ajánlatait, biztos talál kedvére valót. Mindegyik ajánlat esetében a téli szezonban a szobaár tartalmaz egy üdvözlőitalt, egy bőséges büféreggelit és -vacsorát, délben pedig egy finom levest. A változatos félpanziós étel- és italkínálatot kiegészíti a vegetáriánusok, ételallergiások számára biztosított külön étrend.

Lakosztályok az exkluzivitás kedvelőinek

Ha Ön igazán a minőségre vágyik, rendezkedjen be az Európafit egyik lakosztályában! Különleges enteriőr és megújult dizájn várja az idelátogatókat. A szintén káddal és zuhanyzóval, külön WC-vel felszerelt lakosztályok nappalija kinyitható kanapét, valamint borhűtőt, nagy képernyős LCD televíziót, Nespresso kávéfőzőt és kávé- vagy teakészítési lehetőséget tartalmaz a mintegy 53 m2 körüli területen.

A lakosztályok különlegessége, hogy egy részük luxus kategóriás sporteszközökkel felszerelt, ezzel is támogatva az egészségmegőrzést. A maximális pihenést kedvelőket egyedi kialakítású, bőr, fészekhintával várják.

Változatos spa és wellness élményvilág

Számtalan kül- és beltéri, valamint gyógymedence található a hévízi Hotel Európa Fit**** szálloda megújult élményfürdő részlegében. A 700 m2-en elhelyezkedő vízi világ minden korosztálynak garantált kikapcsolódást nyújt.

A szaunák szerelmesei számára jó hír, hogy az Európafitben különböző helyszíneken a naturista vagy fürdőruhás szaunázni vágyók is meglelhetik a különféle szaunázási lehetőségeket. A szállodában a hagyományos finn szaunától kezdve a gőzfürdőn át sókamra és herbárium, infrakabin is található.

Keresse a hévízi Hotel Európa Fit**** szállodát, és töltsön el ott felejthetetlen napokat kedvesével vagy családjával!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés