Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Melyek a legdivatosabb színű férfi télikabátok a szezonban?

| 2021. 12. 13. | 14:06:00
Nézzük a trendet!
Melyek a legdivatosabb színű férfi télikabátok a szezonban?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az idei év trendjei a férfiak számára sokkal izgalmasabb formákat hoztak. Ez a színek terén is jól érzékelhető. A szokásos fekete, kék, khaki és szürke darabok közé bekerültek a kifejezetten színes, élénk darabok is, főleg a kabátok terén. A színek fontosak, hiszen nem csak a hangulatunkat, de a kisugárzásunkat is képesek megfelelő irányba befolyásolni. Ez a férfiak számára sincs másképp, mint a női ruhatárak esetében. Nézzük, melyek a szezonális trend színei a férfi kabátok frontján.

Piros

A piros télikabát sosem volt tabu a férfiak körében, mégis viszonylag ritkán találkoztunk vele az utcán. Most viszont igazán menőnek számít egy vagány piros steppelt férfi kabát beszerzése. Ráadásul a piros egy erős, energikus szín, ami miatt kifejezetten férfias is tud lenni. A megfelelő árnyalat abszolút maszkulin kisugárzást biztosít a viselőjének. Ez különösen a sötétebb árnyalatokra igaz, míg a világosabb inkább energikusságot, bujaságot tükröz. A világosabb változatok nagyszerű választást jelentenek a párkereséshez is, hiszen figyelemfelkeltő érzékiséget sugallnak.

Neonszínek

Régen a neonszínek leginkább a különféle szubkultúrák esetében voltak jellemzőek, manapság azonban bekerültek a mindennapi ruhatárba a férfiak körében is. Elsőre talán túlzásnak tűnhetnek, de egy fekete nadrággal és visszafogottabb cipővel kifejezetten jó összhatást lehet velük elérni. Kiválóak azok számára, akik fiatalos lazaságot szeretnének tükrözni öltözködésükben. Segítenek a befásult, unalmas hangulat leküzdésében. Kötelező választás azok számára, akik nem akarnak a száraz mindennapok szürkeségébe beleőrülni.

Fémes színek

A fémes hatású kabátok valószínűleg a fémes textúrájú férfi cipők inspirációjára jelentek meg. Egyszerre nagyon modern és vagány darabok. Futurisztikus hatást keltenek, amelyek bárki számára tökéletes viseletként szolgálnak. Kiváltképp ajánlottak a modern technika megszállottainak. Viszont fontos, hogy kifejezetten jó minőséget válasszunk, mert az ilyen fémes anyagok könnyen kopnak, ha nem megfelelő anyagminőségűek. Ha kedveljük a világos árnyalatokat, akkor bátran választhatunk például egy ezüstös színű kabátot. Viszont ha a sötétebb színek hívei vagyunk, akkor is megtaláljuk magunk számára a megfelelő darabokat. Az alábbi linken széles választék tárul elénk ezekből is:

https://www.bolf.hu/hun_m_Ferfi-ruhazat_Ferfi-kabatok_Teli-8397.html.

Sárga és teveszín

A camel és a sárga színű télikabátok igazán jó kiegészítői lehetnek egy barna-fekete szettnek. A meleg színárnyalat ebben az esetben még elegáns is lehet. Bátran ajánlható azoknak is, akik szeretik az eleganciát, de nem akarnak túl színesek lenni. Férfias, puritán megjelenést kölcsönöznek, miközben a legdivatosabb darabok arról árulkodnak, hogy a viselőjük igenis ad magára. Egyszerre lehetünk velük trendkövetőek, de visszafogottak is. Kiváló viseletet biztosítanak a csendes, kemény karakterű férfiak számára. Ezek az árnyalatok megfontoltságot, józanságot tükröznek viseletükkel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés