Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Férfi farmerek – mely fazonok lesznek a slágerek ebben a szezonban?

| 2022. 01. 06. | 11:11:00
Ezzel a ruhadarabbal egyszerűen nem tudsz mellényúlni.
Férfi farmerek – mely fazonok lesznek a slágerek ebben a szezonban?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A farmer időtlen. Akár a mindennapi életben, akár egy különleges alkalomra szeretnéd viselni, ezzel a ruhadarabbal egyszerűen nem tudsz mellényúlni. A farmernadrág csodálatosan kombinálható tornacipővel, de tökéletes egy alkalmibb, casual lábbeli alternatívával is, így szinte minden öltözködési stílust remekül szolgál. Különböző modellek és szabások közül válogathatsz, így biztosan megtalálod a számodra ideális fazont. Az elmúlt években a szűk, testhezálló nadrágok domináltak, idén tavasszal viszont átveszi az uralmat az egyenes szárú farmer, mert bizony ez a legújabb 2022-es farmertrend. Te beszerezted már?

Az egyenes szabás a legújabb trend

Tudtad, hogy a világ első farmernadrágja, a Levi’s 501 is egyenes szabású volt? És jó okkal, ez végre napjainkban is aktuális. Mindannyian szeretjük a sokoldalú klasszikusokat, amelyeket saját stílusunkhoz tudunk igazítani, nemde? Az egyenes férfi farmer nem csak a személyes esztétikánknak nyújt tökéletes terepet, hanem remekül illeszkedik is. Az egyenes sziluett ideális egyensúlyt teremt alakunk és arányaink tekintetében. Mivel jóval lazábbak, mint a tipikus skinny farmernadrágok, nagyon jól passzolnak a különböző testalkatokhoz és méretekhez. Ahhoz, hogy egy farmert egyenes szárúnak nevezhessünk, ne legyen túl szűk, de persze túl bő sem. A klasszikus egyenes szabás nem keskenyebb, hanem azonos szélességű a láb felső és alsó részén. Ettől a lábak hosszabbnak tűnnek, és ami a legjobb, hogy az egyenes szárú farmer hihetetlenül kényelmes. Bármilyen alakot képes vizuális értelemben korrigálni, és elrejti a különféle problémákat, például a kelleténél nagyobb arányú testzsírszázalékot. Nézz szét a https://modivo.hu/c/ferfiak/ruhanemu/farmerek webshop széles palettáján, és találd meg a kedvenc, trendkövető szabásmintád!

Szakadt farmer – mik a trendek?

Napjainkban már nincs szükség arra, hogy magadnak hozd létre a divatos szakadt stílust, hiszen bármelyik felkapott márka alapból prezentálja a vásárlóknak a mesterségesen öregített, kiváló minőségű, férfi szaggatott farmernadrág kialakítást a farmernadrágok frontján. Csekkold a Calvin Klein, Diesel, Guess, Hugo, Just Cavalli, Pepe Jeans és más márkák 2022-es szakadt férfi farmerjeit, nem csupán a slotok típusában és számában, hanem stílusában is különböznek.

Szűk férfi farmerek

Azok számára, akik magas, de karcsú sziluettel büszkélkedhetnek, a stylistok azt javasolják, hogy próbálják ki a 2022-es férfi skinny farmereket, amelyek a térdtől kezdenek elvékonyodni. Így a lábak szegélyezettsége vizuálisan lerövidíti a lábak hosszúságát, amely segít a megjelenés összehangolásában. Az alacsony emelkedésű fazonok, amelyek vizuálisan nyújtják a sziluettet, megfelelnek az alacsonyabb férfiaknak. Ami a 2022-es férfi farmerek színpalettáját illeti, a fekete, kék és szürke árnyalatok a továbbra is felkapottak. Kukkants rá a férfi dzsekik linkjére is, és egészítsd ki farmer outfited a tökéletes télikabáttal is: https://modivo.hu/c/ferfiak/ruhanemu/dzsekik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés