Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Így játssz online kaszinókban

| 2022. 01. 20. | 13:07:00
Stratégiák és nyerő tippek.
Így játssz online kaszinókban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az internet tele van különböző stratégiákkal és állítólag „mindig nyerő” tippekkel, mind a kaszinók, mind pedig az online fogadás világára vonatkozóan. Biztos, hogy már te is találkoztál néhány ilyennel, hiszen a különféle fogadási rendszerek, bankroll-management leírások lépten-nyomon utolérik az embert. Az alábbi posztomban nem fogok olyasmit bemutatni, ami az online kaszinózás „Szent Grálja” lenne, inkább összefoglalom azt, amit az internet kollektív tudása és saját tapasztalással láttam.

Első ötlet: válogasd meg kaszinóid!

Nem mondok azzal újdonságot, ha azzal kezdem, hogy annyi online kaszinó van már, mint égen a csillag. Mivel sok játékszoftver fejlesztő cég lehetővé teszi a játékaik viszonylag könnyű implementálását, számos olyan internetes kaszinó létezik, amelyek egyik napról a másikra születtek. Nos, őket én azt mondom, inkább került. Számomra – és valószínűleg számodra is – a legjobb kaszinó az, ami már minimum 5 évet túlélt ebben a telített és kompetitív iparágban. Ha új játékos vagy, aki most döntött úgy, hogy szerencsét próbál, érdemes keresni egy értékelő-véleményező oldalt, ahol leírhatják az emberek, hogy milyen élményeik voltak. Csak arra figyelj oda, hogy ha valaki azon őrjöng, hogy elvesztette a pénzét, nem biztos, hogy a kaszinó volt a hibás. A jobb kaszinók egyébként figyelik ezeket az oldalakat, és szoktak válaszolni is.

Második ötlet: készülj fel!

Ha nem szeretnél három pörgetés után mindent elveszíteni, akkor mindképpen előre fel kell készülnöd arra, hogy mi vár a kiszemelt játékban. A legjobb kaszinóknál mindig van lehetőség arra, hogy a játékokat demó vagy gyakorló módban kipróbáld, így a pénzed kockáztatása nélkül is megnézheted, milyen lehetőségek rejlenek a játékban. Mindenképpen érdemes tesztelgetni, különösen a rulett és a nyerőgép játékokat. A rulettben számos stratégia lehetséges, míg a nyerőgépek elég tömény szórakozást nyújtanak minden játékos számára, de ott is figyelni kell az eredményekre.

Harmadik javaslatom: építs stratégiát!

A különböző weboldalak, amelyeket online találsz, számos különféle stratégiával szolgálhatnak arra vonatkozóan, hogy hogyan hozhatod ki a legtöbbet az online kaszinós tevékenységedből. Ezek egy jelentős része olyan alapvető tudást árul szenzációként, amit egyébként egy kis józanésszel is tudhat bárki. Ilyen alapvetés például az, hogy sosem szabad futni az elvesztett pénzek után, ha rossz szériánk van, jegyezzük fel, hogy állunk, és hagyjuk a továbbiakat másnapra. A legfontosabb stratégiai gondolatokat az alábbiakban összegzem:

1.    Ne kergesd a veszteségeid!

Néha már a játék kezdetétől fogva egy lefelé tartó spirálban találod magad. Fontos megjegyezni, hogy statisztikailag normális, hogy ez időnként előfordul. Ne veszítsd el a fejed, és ne próbáld meg gyorsan visszanyerni az egészet nagyobb tétekkel, vagy nagyobb kockázatú fogadásokkal, amikor a ház előnye gyenge. Ismerd fel, ha vesztes szériában vagy, fogadd el az ilyen veszteségeket megértéssel, és utasítsd vissza a kísértést, hogy a játékban a bankrollodat meghaladó téteket tegyél.

2.   Kérd a legjobb bónuszokat!

Ne hagyd ki az ingyenes pénzt. Az online kaszinók ezeket kínálják ösztönzésként, hogy mások helyett az ő oldalukon játsszunk. Rengeteg különböző kaszinóbónusz és ajánlat áll rendelkezésre:

·         Regisztrációs bónusz: ingyenes kreditet szerezhetsz, amikor regisztrálsz egy kaszinóba.

·         Üdvözlő bónusz: Az online kaszinók új játékosai ingyenes kreditet kaphatnak, amikor először játszanak.

·         Befizetési bónusz: Néhány online kaszinó ingyenes pénzzel tölti fel a számláját, ha a szerencsejátékosok befizetnek egy meghatározott összeget.

·         Befizetés nélküli bónusz: néha az online kaszinók extra kreditet adnak a szerencsejátékosoknak, függetlenül attól, hogy befizettek-e pénzt.

·         Ingyenes bónuszok: A szerencsejátékosok alkalmanként ingyenes bónuszokat, például extra pörgetéseket vagy köröket szerezhetnek az online kaszinójátékokban, ha egyszerűen csak játszanak.

·         Barátok ajánlásával szerezhető bónuszok: ha egy barátod elfogadja a meghívásodat egy online kaszinóba, akkor bónuszokat kapsz.

·         Hűségbónuszok: a kaszinók az elkötelezett, rendszeresen fogadó játékosokat bónuszokkal jutalmazzák.

Mindig nagyon figyelj oda a bónuszokhoz kapcsolódó szabályokra, hogy ne pazarold az idődet olyan játékra, amely nem jogosít fel a bónuszok begyűjtésére.

3.   Tanuld meg a stratégiákat

Majdnem minden játékhoz létezik valamilyen stratégia, amivel lehetőség nyílik egy kicsit lejjebb vinni a ház előnyét. Ezek egy része a valószínűségen, egy másik része pedig inkább a bankroll-menedzsmenten alapul. Ne feledd azonban, hogy nem minden játék alkalmas a stratégiák alkalmazására. A "véletlenszerű" lényegében azt jelenti, hogy "nincs minta". A stratégiáknak csak akkor van értelme, ha vannak minták vagy ismert statisztikai előnyök. Emiatt sokan játszanak rulettet, újabban már főleg az élő rulettet használják a stratégiák. Ennek az oka az, hogy a ház előnye viszonylag alacsony, és számos módja van a tétekkel való játéknak. Persze a jó öreg Martingale-rendszer még mindig nagyon népszerű, de már régen bizonyított, hogy hosszabb távon buksz vele.

4.   Mindig játszd a kaszinójátékokat a saját korlátjaidon belül

Az online kaszinók számos lehetőséget kínálnak a játékosoknak, hogy fejlesszék játékukat és növeljék tétjeiket, például versenyeken vagy speciális játékokon keresztül, mint például a több tárcsás online nyerőgépek. Bár csábító a nagy jackpotokért játszani, először is ismerned kell képességeid és tapasztalataid határait. A nagyobb tétek nagyobb nyomást jelentenek, és az új szerencsejátékosok különösen érzékenyek lehetnek a tapasztaltabb játékosok által elkerülhető gyakori buktatókra.

Állíts fel nyerési és vesztési korlátokat játékmenetenként, és tartsd is be azokat. Ezek a komfortzónádban tartanak, és olyan állapotban tartják az elmédet, ahol a szerencsejátékot annak tekintheted, ami, nem pedig valami aránytalanul fontosnak.

5.   Hagyd abba a nyerő szériában

Amikor a játékosok nyerő szériába kerülnek az online kaszinójátékokban, csábító a további nyeremények reményében folytatni a fogadásokat. Ez egy gyakori buktató, aminek sok játékos esik áldozatul, mivel így nagyobb a valószínűsége, hogy hosszú távon elveszítik az éppen megnyert pénzt. Legyen egy költségvetésed, terved, amihez tartod magad, szállj ki egy nyerő szériában, és hidd el, nem lesz gond!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés