Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Miért vásároljon műrattan kerti bútorokat?

| 2022. 02. 11. | 13:15:00
XXX
Miért vásároljon műrattan kerti bútorokat?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Napfürdőzés, olvasgatás vagy egyszerűen csak heverészés egy minden igényt kielégítő kerti bútor kényelmében… Akik kerttel, terasszal vagy akárcsak egy kis erkéllyel is rendelkeznek, még inkább várják a jó idő beköszöntét. 

A hosszú téli hónapok után egyre többet ábrándoznak arról, hogy minél több időt újra a szabadban tölthessenek kellemes körülmények között. Kikerülnek a teraszokra, kertekbe a kerti bútorok, és ilyenkor sokan elgondolkoznak azon, milyen kerti garnitúrát lenne érdemes beszerezni, hogy tavasszal ne azzal szembesüljenek, ismét kezdhetik a felújítást, mert a hideg idő tönkretette a meglévő bútorokat.

Kerti bútorok minden ízlésre

Abban mindenki egyetért, bármilyen kerti bútort is válasszon, elsődleges szempont a kényelem. Nem mellékes az sem, mennyire tartós, mekkora térbe, hány személy részére keres ülőalkalmatosságot. Gondoljon arra is, hogyan tudja megoldani a kerti bútorok tárolását, illetve mennyi időt szán azok rendszeres karbantartására.

Többféle alapanyagból készült kerti bútor közül választhat ízlése, pénztárcája, illetőleg a bútorok karbantartási igénye alapján a Kerti Bútor Webáruház kínálatából.

Sokan kedvelik a klasszikus fa kerti bútorokat természetes szépségük miatt. Azonban tisztában kell lenni azzal, hogy kültéri felhasználás esetén a fa rendszeres kezelést, karbantartást igényel, hogy megőrizze esztétikáját, kedvező tulajdonságait. Ennek érdekében a fa kerti bútorokat évente le kell csiszolni, kenni, festeni, ami időt, energiát és anyagiakat emészt fel. Az egzotikus fa bútorok tartósabbak, ám drágák.

Az alumínium kerti bútorok jól illenek modern otthonokba, tartósak, időtállóak, így karbantartásuk nem igényel sok időt. Azonban ezeknek a bútoroknak a hely- és tárolási igénye nagyobb, nehezebben mozgathatóak, drágák.

A hagyományos műanyag bútorok olcsók, viszonylag egyszerűen tisztíthatóak, ám kevésbé bírják az időjárás viszontagságait, emiatt rövid élettartamúak. Legtöbbjük kevésbé esztétikus megjelenésű. Nagy előnyük viszont az áruk, illetve a könnyű mozgathatóságuk.

Speciális, természetes rattant utánzó műanyagból készülnek a műrattan bútorok, amelyek megfelelnek a magasabb igényeknek is nemcsak esztétikus külsejük, hanem maximális kényelmük, valamint tartósságuk, minimális karbantartási igényük folytán is.

A műrattan kerti bútor ideális megoldás

A műrattan bútorok népszerűsége szerte a világon töretlen sokféle előnyüknek köszönhetően. A hagyományos rattan bútorok nehezen viselik az itteni klímát, ezért hamar tönkremennek. 

A PVC, poliuretán és polietilén műanyagból készülő műrattan bútorok egyesítik a rattan és a műanyag kedvező tulajdonságait. A műrattan bútorok dizájnosak, komfortosak, tartósak, időjárásállóak, és nem igényelnek karbantartást, emiatt tökéletes megoldást jelentenek minden stílusú kertbe.

A műrattan bútorok nem fakulnak ki, nem mennek tönkre a napsugárzás hatására, a fagy sem árt nekik, ezért helyhiány esetén egész évben tárolhatók kültéren.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés