Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kényelmes, praktikus és megfizethető a felfújható vendégágy

| 2022. 03. 16. | 15:22:00
XXX
Kényelmes, praktikus és megfizethető a felfújható vendégágy
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagyon könnyen előfordulhat, hogy annyira belefeledkeztek a barátaiddal egy programba, beszélgetésbe, vagy olyan jó a buli, hogy már nagyon késő lenne hazaindulni. Vagy esetleg ittál és – nagyon felelősen – nem indulsz el a kocsiddal. Ekkor meghozod a döntést, hogy maradsz és ott fogod tölteni az éjszakát.

Rendkívül jól jön, ha ilyen esetben van kéznél vendégágy, amit könnyen és gyorsan fel lehet fújni. Az Intex Delux felfújható vendégágy kényelmes is, praktikus is, és nagyon egyszerű a használata. Pont a fenti esetekben jelenti az ideális megoldást. Csak előkapjátok, felpumpáljátok és már használatra is kész. Persze a hagyományos helyzetekben is - nyaralás, sátorozás vagy a teraszon való heverészés - is remek, ha pont kéznél van egy vagy több belőle.

Ennél a vendégágynál aztán nincs retró feeling

Mikor meghallod, hogy felfújható matrac, ne gondolj rögtön a rendszerváltás előtti retró matracokra! Először is gyorsan fel lehet fújni ezeket a szép és modern darabokat. Csupán a matrac méretétől függően ez 2-3 percet vesz igénybe. Jól hangzik?

Emellett még az Intex Delux vendégágy rendkívül kényelmes és ne aggódj, nem fogod majd reggel a kemény padlón találni magad, mint a korábbi idők kék-piros csoda darabjain gyakorta. Ez a vendégágy már erős, praktikus és nagyon kényelmes. Vannak beépített párnarésszel készülő modellek és selyemhatású felsőrésszel készülő darabok is.

A vendégágy Fiber-Tech belső szerkezete meg van erősítve egy könnyű, de erős szövettel, ami rendkívüli kényelmet és tartósságot ad neki. Az I-Beam technológiával gyártott PVC matracokkal ellentétben itt nem nyúlik ki a felület. Ellenkezőleg! Strapabíró és hosszú életű. Nagyon gyakori, hogy valaki egyszerűen beleszeret ebbe a vendégágyba és viszi magával mindenhova.

Szállítható és rém könnyen kezelhető

A Medence Óriás felfújható ágyai között megtalálhatod ezeket a nagyon egyszerűen kezelhető és rém egyszerűen szállítható Intex Delux matracokat. Mikor jönnek a vendégek, csak elő kell kapni őket. Mikor távoztak, csak le kell őket ereszteni, és mehetnek kipihenni a „fáradalmaikat” ők is, de ők a szekrénybe ám.

Sokan magukkal viszik a csomagok között az autóban, ha kiruccannak több napra. Nem bízzák a véletlenre a kibérelt szálláshelyen az éjszakai nyugalmukat. Ha nem kényelmes ott az ágy, azonnal átválthatnak a saját, külön bejáratú felfújható matracukra. Egy albérletben is nagyon kényelmes fekvőfelületed lesz ez a matrac, ha nem akarod magad ott költségekbe verni. Ugyanígy a lakásodban is alhatsz rajta, míg meg nem találod álmaid ágyát.

Kültéren is kényelmes rajta

Persze nemcsak bent, a szobában használhatod ezeket a matracokat, hanem akár a teraszon vagy a kerti medence mellett is. Egy kis jól megérdemelt heverészés az árnyas fák alatt, ahol a madarak csicsergése elbódít, hidd el, sokkal kellemesebb lesz egy kényelmes Intex Delux felfújható matracon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés